Un fost medic de la Dinamo da de pamant cu Simona Halep: „Nu te mai da contaminata”

Fostul medic al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Adrian Motoaca a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep. Intr-un mesaj postat pe Facebook, specialistul in medicina sportiva sustine ca sportiva a comis mai multe greseli care au dus la dopaj.

„Nu s-a informat, nu si-a ales calea singura , a fost sfatuita prost… alegand calea pierzaniei”, s-a aratat convins Adrian Motoaca.

De asemenea, fostul medic de la Dinamo s-a aratat convins ca Simona Halep pozeaza in victima pentru a iesi basma curata din acest scandal.

Publicitate

„Nu domnilor, nu doar Simona a gresit… gresiti cu totii!

Societatea romaneasca e conceputa asa. Am vazut nenumaratele dezbateri pe tema celor doua probe antidopping , dar niciuna nu a ajuns la chintesenta faptului.

Simona ca un ‘romanas neaos’ a facut ceea ce face fiecare dintre noi. Nu s-a informat, nu si-a ales calea singura, a fost sfatuita prost… alegand calea pierzaniei.

De ce Simona, la valoarea ei, nu are in staff un medic specialist de medicina sportiva si are un ORL-ist ( nu sunt 100% sigur, dar se poate verifica)?

Articolul continuă după reclame

De ce Simona, in calitate de sportiv de top si de lot national nu trece pe la INMS (cum e normal pentru restul sportivilor de divizii nationale si loturi nationale) sa isi faca vizitele medico-sportive, ci doar uneori sa isi ia vreo scutire medicala pentru „presupusele accidentari” (a se vedea doar cazul refuzului de a participa la lotul national in vederea pregatirii Olimpiadei) ?

De ce Simona, desi depistata consecutiv la doua probe, refuza sa puna capul in pamant stiind ca medicatia respectiva se da numai in cazuri medicale grave de anemii severe sau la pacientii cu insuficienta renala grava (vezi de exemplu persoanele dializate) ?

Draga Simo , substanta respectiva e un produs sintetic… Nu poate fi luat din aer, precum viroza, nici din mancare sau bautura, ca nu e nimeni nebun sa puna asa ceva scump si rar in franzela dobrogeana sau in pufuleti ! Nu te mai da ‘contaminata’, ca nu suntem intr-un film prost apocaliptic!”, a transmis fostul medic dinamovist.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.