Simona Halep, prima reactie dupa ce a fost depistata pozitiv

Simona Halep risca o suspendare de pana la patru ani, dupa ce a fost testata pozitiv la roxadustat la US Open 2022.

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost suspendata provizoriu din tenis de catre Agentia Internationala a Integritatii in Tenis, dupa un rezultat pozitiv la roxadustat intr-un test anti-doping efectuat la US Open 2022.

Sportiva din Romania a transmis ca se simte confuza si tradata, in prima sa reactie oficiala, dupa evenimentul neasteptat si nefericit, cuvinte care i-au ingrijorat pe fanii Simonei Halep, preocupati de starea interioara de neliniste acuzata de constanteanca.

Publicitate

„Vedem un lucru normal care se poate intampla la oricare. Specialistii vor spune, nu putem sa stim ce s-a intamplat. Nu sunt specialist. Sunt convins ca niciodata (n.r.: nu a luat ceva). Trebuie rabdare si Dumnezeu va scoate la lumina lucrul asta. Si noi suntem curati in suflet ca Simona e curata, curata.

Articolul continuă după reclame

Nu a luat niciodata nicio niciodata vreo substanta. Simona e unicata la asa ceva, nu ar fi apelat niciodata la asa ceva. Starea ei de spirit e buna, daca in suflet e curata, n-are de ce sa se teama”, a declarat Stere Halep, potrivit as.ro.

La scurt timp dupa precizarea care a facut inconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificata ca am fost testata pozitiv la substanta numita roxadustat intr-o cantitate extrem de mica. Voi lupta pana la sfarsit sa dovedesc ca n-am luat niciodata intentionat o substanta interzisa”. Mai mult, fosta lidera WTA a precizat ca se simte „complet confuza si tradata”.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.