Delia a rabufnit dupa valul de critici pe care l-a primit: „Intr-o lume sanatoasa la cap…”

Delia a facut primele declaratii pe Instagram dupa valul de critici pe care l-a primit.

„Am senzatia ca m-am trezit in „Povestea slujitoarei”. Nu inteleg, imi da cu virgula. Chiar nu inteleg. Eu am mai vorbit despre chestia asta. De 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De cand mi se pune aceasta intrebare, tot raspund. Dau mereu cam acelasi raspuns. Bineinteles, uneori ironic, alteori in gluma, ca m-am saturat sa raspund la aceeasi chestie si atunci mai pun putina sare, putin piper, dar nu inteleg de ce… Din punctul meu de vedere, problema nu este acum ca nu vreau eu sa fac copii, problema este reactia. Asta e o problema reala.

Intr-o lume sanatoasa la cap, nu este o problema sa ti se puna intrebari personale, intrebari care tin de intimitatea ta, intrebari care nu se pun, dar este o problema sa raspunzi. Aparent, este o problema sa raspunzi. E o problema sa raspunzi! Jesus! Cum? Adica, daca ma intrebi, n-astepti sa si raspund?

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Trecem peste faptul ca nu-i normal sa ma intrebi despre chestia asta, dar m-am obisnuit cu asta. V-am spus ca se intampla asta de 20 de ani. Cred ca mai mult de 20 de ani. Ma sperie treaba asta. Asta cred ca este problema. N-am dat lectii niciodata nimanui, n-am spus oamenilor: „hei, cred ca nu-i bine sa faceti copii”. Nu! Am raspuns intrebarii „dar de ce nu faci?”. Pentru ca nu vreau. Simplu”, a declarat Delia pe Instagram.

Cum s-a ajuns aici

„Filmuletul ala este o captura dintr-un live de pe TikTok, in care primeam aceasta intrebare. „Dar de ce nu faci? Dar de ce nu faci? Dar de ce nu faci?” si am raspuns. Nu a fost un statement pe care l-am facut, n-a fost o postare in sine pe care am simtit nevoia sa o fac. Era in timpul unui live in care vorbeam cu oamenii. Pur si simplu.

Oamenii au inregistrat treaba aia si au transmis-o mai departe, unde si-au dat cu parerea o multime de oameni, ceea ce nu ma uimeste. Fiecare e liber sa spuna orice. Nu trebuie sa stau sa lamuresc oamenii. Gandim diferit, avem emotii diferite, valori diferite. Am inteles asta. Ce n-am inteles este de ce s-a viralizat neaparat acest video pentru ca eu am mai spus chestia asta de nenumarate ori, fix acelasi lucru. Poate lipsa de subiecte, lipsa de content, o fi o lipsa de ceva”, a mai spus Delia.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.