Adevarul despre tatal Deliei Matache! A fost ateu pana la 40 de ani

De mama Deliei Matache a auzit o tara intreaga, dar despre tatal vedetei se stiu foarte purine lucruri. Barbatul s-a calugarit si trieste pe Muntele Athos. Ioan Matache a mers pe calea credintei si a renuntat la tot ce insemna viata de Capitala.

Tatal Deliei Matache, de la ateu la calugar pe muntele Athos

Tatal Deliei a ales sa-l urmeze pe Dumnezeu in urma cu multi ani.

Barbatul a fost casatorit timp de mai multi ani cu Gina Matache si au impreuna doua fete, pe Delia si Oana. Cei doi s-au despartit in anul 2004. Dupa despartire, barbatul si-a dat seama ca trebuie sa merga pe urmele Domnului.

Cum a ajuns Ioan Matache pe Muntele Athos?

„Pana la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am invatat prima data „Tatal Nostru”. Era in anul 2004, cand am luat contact pentru prima oara cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamt, iar dupa ce l-am cunoscut pe acesta, viata mea s-a schimbat.

Am intrat la parintele Gherasim, am intrat in sala de mese, unde se facea rugaciunea. Eram nou-venit in grup. In momentul in care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele si pe al Georgetei, desi ma vazuse prima oara, m-am blocat”, a povestit Ioan Matache intr-un interviu acordat in urma cu multi ani, pentru Libertatea.

Ioan Matache si-ar dori ca fetele sale sa se apropie de Dumnezeu

Tatal Deliei si al Oanei a dezvaluit ca si-ar dori ca fetele sale sa se apropie si ele de Dumnezeu. Totodata, acesta a povestit ca Delia era foarte credincioasa atunci cand era mica.

„Mi-ar placea sa se indrepte si sa se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care traieste in showbiz e mai greu, asa, dintr-o data. Delia crede in Dumnezeu, dar nu are timp de biserica. Cand era in clasa intai se ducea la Patriarhie si pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face si ea ce vede in lume”, a mai povestit tatal Deliei.

Ori de cate ori are ocazia, barbatul revine in Romania pentru a mai petrece timp alaturi de fiicele si nepotelele sale.