Ce decizie a luat Simona Halep dupa suspendarea primita pentru dopaj

Imediat dupa venirea comunicatului Agentiei Internationale pentru Integritatea in Tenis, Simona Halep a reactionat si a transmis ca este nevinovata si ca va face orice pentru a dovedi ca nu s-a dopat constienta.

Simona Halep a inceput ”cel mai greu meci din viata”

Simona Halep a spus ca urmeaza ”cel mai greu meci”, pe care deja l-a inceput.

Sportiva a decis sa trimita imediat catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv probe prin care spera sa-si dovedeasca nevinovatia, a anuntat Stere Halep, tatal jucatoarei de tenis.

Publicitate

”Sigur ca da (n.r. a trimis probele), se ocupa. Asa imi spune, in mare, ca se ocupa. E si normal ca trebuie sa scoata nevinovatia”, a spus Stere Halep, citat de As.ro

Stere Halep a comentat si controversata afirmatie ”ma simt tradata”, folosita de Simona Halep in reactia de dupa primirea suspendarii. Tatal sportivei spune ca nu a fost o ”sageata” catre o anumita persoana, cum a fost interpretata, ci doar o referire la situatia generala si la dezamagirea traita.

Articolul continuă după reclame

”Tradare? Nu stiu despre cine e vorba. Se simte tradata de ceea ce se intampla, nu neaparat de cineva. Noi suntem o familie care nu banuieste pe cineva pana nu se afla adevarul pur”, a declarat Stere Halep.

Daca nu va reusi sa-si dovedeasca nevinovatia, Simona Halep risca patru ani de suspendare.

Cum ii ajuta pe sportivi Roxadustatul

Medicamentul care contine Roxadustat este folosit in tratarea anemiei si stimuleaza productia de globule rosii, care faciliteaza circulatia oxigenului in sange. Mai simplu, in cazul sportivilor, Roxadustatul creste rezistenta.

Simona Halep anuntase deja ca a incheiat sezonul

In septembrie, Simona Halep a anuntat deja ca nu va mai concura in acest sezon, pentru ca are nevoie de o perioada mai lunga de recuperare dupa operatia la nas suferita.

Romanca a decis sa faca interventia chirurgicala pentru a scapa de problemele respiratorii, dar si pentru latura estetica. In acest sens, Simona Halep a facut o rinoplastie, al carei rezultat poate fi vazut in galeria foto de mai jos.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.