Dan Petrescu reactioneaza in cazul Simonei Halep: „Ceva nu e bine acolo”

Dan Petrescu a declarat ca este „socat” de vestea ca Simona Halep a fost suspendata din cauza dopajului.

„Sincer, si pe mine m-a socat. Chiar am vrut sa-l sun pe tatal Simonei, dar nu stiu daca e bine. Chiar n-am inteles ce e acolo. N-as vrea sa-mi dau cu parerea si sa gresesc, dar sunt convins ca ceva nu e bine acolo.

N-avea cum sa se intample asa. Sper sa iasa adevarul, nu cred ca a putut sa faca asa ceva, asta e parerea mea. Sunt multe cazuri care se intampla si nu stii ce se intampla. Inca nu imi vine sa cred”, a spus Dan Petrescu, la conferinta de presa premergatoare meciului U Cluj – CFR Cluj.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Sportiva romanca a fost suspendata provizoriu, urmand ca pedeapsa sa fie stabilita in urma unei anchete care cel mai probabil se va intinde pe durata catorva luni.

Ce spune si Gica Hagi:

„N-am stiut, si telefonul este inchis, am pregatit meciul. N-am stiut, nu este teritoriul meu, nu ma pricep la astea, nu stiu cum e. Pur si simplu nu am de unde sa stiu.

Cel mai bine este ca Simo sa vorbeasca, ea trebuie sa zica. Nu noi, ceilalti, sa ne dam cu parerea pe lucruri pe care nu le stim. Ce a fost, ce s-a intamplat. Asa ca nu-mi permit sa fac lucrul acesta, pentru ca este o sportiva foarte mare de a noastra.

Vorbim in gol iar in Romania sa nu uitati ca se vorbeste prea mult”, a spus Gica Hagi,

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.