Un colonel rus sare la gatul lui Putin: „Nu avem rezerve, nu avem piloti, nici avioane”

Federatia Rusa nu poate concura in materie de armament cu cele ale Kievului, a declarat un colonel rus in retragere, la o dezbatere chiar la unul dintre principalele canale TV de stat.

Rusia a suferit pierderile mari in Ucraina si nici macar mobilizarea generala nu ar fi de ajutor, a afirmat fostul colonel in armata Moscovei.

„Cu ce trimitem oamenii pe front? Cu armele de ieri, cand Ucraina are arme NATO?”, a declarat acesta, potrivit Digi 24.

Publicitate

Comentariul vine pe fondul speculatiilor ca presedintele Putin va anunta mobilizarea in masa, ca sa trimita mai multe forte in Ucraina.

Mihail Hodarionok, colonel rus in retragere: „Sa ne imaginam ca bat tobele, canta fanfara si ca este anuntata mobilizarea generala.

Cat de repede de la declararea mobilizarii putem trimite primul regiment de avioane de lupta? Am reusi pana la Anul Nou?

Nu avem rezervele, nu avem pilotii, nu avem nici avioanele. Asa ca mobilizarea ar fi de prea putin ajutor. Daca in seara asta ordonam construirea de noi nave militare, cand va fi gata prima? In doi ani.

Asta e problema cu mobilizarea.

Daca ne fixam ca obiectiv sa formam o noua divizie de tancuri, cand va fi gata? As spune ca in cel putin 90 de zile si nu ar fi echipata cu arme moderne pentru ca nu avem arme si echipamente moderne in depozite.

Sa trimitem oameni inarmati cu armele de ieri la un razboi de secol XXI intr-o lupta impotriva armelor NATO nu ar fi bine”.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.