Tatal Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt, prima declaratie: „Daca nu si-a gasit jumatatea, iesirea ei era in turism”

Tatal Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt, a aflat de la stiri despre tragedie. Roxana Donisan avea 44 de ani si era in vacanta in Egipt de doua saptamani. Femeia avea programat zborul de intoarcere spre casa.

Roxana a fost gasita fara suflare, duminica, intr-un golf din statiunea Sahl Hasheesh, muscata de un rechin. La 600 de metri distanta de locul in care ar fi fost sfasiata o alta turista, din Austria.

Acasa, in Suceava, familia este terminata.

Tatal Roxanei: ”Calatoriile, intr-adevar, daca nu si-a gasit jumatatea, iesirea ei era in turism si s-a dus. A vazut si China, a vazut si Asia de Sud-Est, Europa toata. Si Rusia, inainte de problemele care sunt acolo. I-am zis eu ca fusesem din anii 80, cand erau lucrurile cat de cat normale, si i-am zis domnule, du-te si vezi un Petersburg, Sankt-Petersburg, care merita vazut. Si Moscova chiar. Kievul, ca atunci erau toate la un loc…

Reporter Pro Tv: Povestiti-ne un pic. Am inteles ca a prins pe ultima suta de metri biletul pentru …

Tatal Roxanei: ”Asa este. Al treilea an mergea la Hurgada, era familiala, era ca acasa si sportul ei preferat. De la 4 ani am dat-o la bazinul de inot si a indragit sportul asta, iar iarna patinajul. Astea erau sporturile ei preferate.

Ultima data am vorbit miercuri sau joi cu telefoanele care le avem, nu performante, asa, dar am putut vorbi. Zic, indiferent cat costa. In rest, daca aparea situatii deosebite avem o vecina, si pe Whatsapp sau pe asa … comunica. Sta la etajul 3 aici, pe scara cu noi. Plus ca-i tot aceeasi zodie a Gemenilor si se impacau foarte bine.”

A aflat de la stiri despre moartea fiicei sale

Tatal Roxanei a aflat de la stiri despre aceasta cumplita tragedie.

”Primul semnal l-a dat televiziunea, poate ca a dat si mai repede, dar noi am vazut la ora 15 pe postul Realitatea, si-a fost primul semn de intrebare, pentru ca si informatia era incompleta, era sumara.

Dupa o ora a venit cu informatia ca e o doamna de 40 de ani. Roxana avea 44 impliniti pe 17 iunie, si la ora 17 a sunat la usa politia sa ceara informatii privind apartinatorii, si bineinteles ca i-am dat adresa noastra care coincidea cu domiciliul ei, numar de contact, telefonul si zice sa aveti telefonul langa dumneavoastra, ca o sa va sune nu stiu, ori ambasada ori consulatul si intr-adevar n-a trecut 20 de minute si mi-a sunat consulul Alin Gabriel, Dumnezeua sa-i dea sanatate, cat s-a ocupat si se ocupa vad in continuare, cel putin promisiunile dupa discutia de astazi, ne usureaza cumva, ma bucura ..

Mai ales ca din discutii cu alte cunostinte care au avut necazuri similare sau aproape similare, unul spunea, domne, dureaza o luna de zile, dureaza 2 luni de zile si asa mai departe.” – a mai spus tatal cu ochii in lacrimi.

Roxana lucra la Directia de Finante, din Suceava.