Tatal lui Novak Djokovic, prima reactie dupa depotarea tenismenului din Australia: „S-a incheiat, 50 de gloante in pietul lui Novak „

Novak Djokovic a pierdut apelul si a trebuit sa paraseasca Australia. Decizia judecatorilor a fost anuntata la ora 08:50 (ora Romaniei), dupa ce in timpul noptii a avut loc ultima runda de audieri.

Tatal lui Novak Djokovic, Srdjan, a atacat guvernul federal din Australia pe retelele sociale, dupa decizia de expulzare a fiului sau. El a vorbit despre „tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume” si „50 de gloante in pieptul lui Novak”.

In timp ce Novak Djokovic parasea Australia, tatal sau a atacat guvernul federal pe Instagram.

„Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a incheiat, 50 de gloante in pietul lui Novak – pana la urma, el a sprijinit un jucator de 17 ani, asa-i Nole, un barbat, un frate, ne vedem in Paris”, a scris Srdjan Djokovic, potrivit The Age.

Media din Serbia relateaza ca sprijinul acordat unui tanar jucator s-ar putea referi la mesajul de suport trimis castigatorului Adelaide International, australianul Thanasi Kokkinakis, in varsta de 25 de ani.

Srdjan Djokovic a condus proteste impotriva detentiei lui Novak in Belgrad in ultima saptamana si a vorbit in cadrul unei conferinte de presa plina de cuvinte puternice, in care l-a atacat pe premierul Scott Morrison si l-a comparat pe fiul sau cu „Spartacus” si „Iisus”.