Pavel Globa a dezvaluit datele de nastere ale celor care se confrunta cu probleme in februarie

Horoscopul lunii februarie 2022 de la CELEBRUL astrolog Pavel Globa a dezvaluit cu ce surprize se vor confrunta in aceasta luna reprezentantii unor zodii. Cu toate acestea, este mai probabil sa fie neplacute.

Taurul 21 aprilie – 21 mai

Globa nu-l sfatuieste pe Taur sa faca noi cunostinte in februarie. Potrivit astrologului, persoanele necunoscute pot dauna vietii personale ale persoanelor nascute intre 21 aprilie si 21 mai. De asemenea, este de dorit sa se limiteze contactele de afaceri in a treia luna de iarna.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Scorpion 24 octombrie – 22 noiembrie

Potrivit horoscopului de la Globa, in februarie, afectiunile cronice se pot agrava la Scorpioni. La cea mai mica problema, reprezentantii zodiei nascuti intre 24 octombrie si 22 noiembrie ar trebui sa contacteze un specialist.

Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie

Astrologul Globa recomanda Capricornilor sa monitorizeze indeaproape  sarcinile. Nu va puteti asuma responsabilitati care depasesc propriile capacitati in februarie. In acest caz, exista riscul de a nu face fata responsabilitatilor si a nu primi ceea ce vi se cuvine.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.