Simona Halep, gest dubios dupa despartirea de Toni Iuruc! Ce a facut sportiva dupa ce a semnat actele de divort

Simona Halep vrea sa treaca repede peste relatia cu Toni Iuruc. Tenismena a sters aproape toatele pozele cu fostul sot de pe retelele sociale. Singura fotografie pe care a pastrat-o este de la o petrecere care a avut loc inainte de cununia civila de anul trecut.

Simona a luat decizia de a renunta la toatele pozele si clipurile de la Starea Civila, imagini surprinse pe 15 septembrie anul trecut. Cu toate acestea, o singura poza a fost, totusi, pastrata.

Fotografia a fost facuta la petrecerea organizata la o vila din Snagov, iar cuplul parea fericit si nu era nicio suspiciune ca un an mai tarziu povestea de dragoste va lua sfarsit.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

In legatura cu motivul divortului, Simona nu a vrut sa faca declaratii. In schimb, a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj pentru fani care anunta separarea de fostul sot: „Eu si Toni am decis de comun acord sa mergem fiecare pe drumul sau”, a spus aceasta. De asemenea, a cerut sa-i fie respectata viata privata si decizia luata.

Simona si Toni au mers joi sa semneze actele de divort. Iuruc a sosit singur, iar sportiva a fost insotita de sofer, cel care a parcat in graba, apoi a condus-o pe aceasta imediat in biroul notarului. Cei doi nu au pretentii financiare ori de impartire a bunurilor in urma acestui divort.

Cei doi erau impreuna de 3 ani.  Familia Simonei nu a sustinut relatia dintre cei doi. Desi, in ultima vreme au aparut tot felul de speculatii, nimeni nu se astepta ca povestea de dragoste sa ia sfarsit.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.