In imagini: Lacrimi si omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a

Pe masura ce s-a raspandit vestea despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, oamenii s-au adunat pentru a depune flori si a aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Regatului Unit.

In afara portilor de la Palatul Buckingham, mii de oameni au depus flori si au facut poze cu casa Reginei, unde steagul flutura in berb. Unii s-au urcat pe Memorialul Reginei Victoria si au desfasurat steaguri.

Vestea mortii monarhului a fost postata la portile palatului.

Regina a murit linistita la Castelul Balmoral joi dupa-amiaza si, in ciuda vremii umede, florile au fost lasate curand la porti.

Castelul Windsor a fost casa mult iubita a Reginei. Localnicii de aici au vazut-o ca fiind vecina lor.

Un minut de reculegere a fost tinut inaintea meciului de fotbal din Europa Conference League dintre West Ham Utd si FCSB pe stadionul din Londra.

La o alta resedinta a Reginei, Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, cei indoliati au depus si flori si si-au adus omagiu. Un buchet avea un mesaj simplu.

Un panou electronic imens cu vedere la Piccadilly Circus din Londra afisa o imagine a Reginei. Spatiile de publicitate digitala de pe strazile mari si de la statiile de autobuz au aratat si poze cu Regina.