Simona Halep, prima declaratie despre divortul de Toni Iuruc: „Am rugamintea ca…”

Simona Halep a divortat de Toni Iuruc, cu care era casatorita de aproape un an.

“Eu si Toni am decis de comun acord sa mergem fiecare pe drumul sau. Am rugamintea ca presa sa ne respecte intimitatea si sa trateze cu decenta si discretie acest subiect”, a notat Halep pe Instagram Stories.

Presa sportiva a scris ca Halep si Iuruc au semnat actele de divort, joi, la Bucuresti, la un cabinet de avocatura. Simona Halep s-a casatorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc in 15 septembrie 2021. In momentul casatoriei, sportiva si omul de afaceri erau impreuna de doi ani.

Publicitate

Ei aveau programata casatoria religioasa in data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Articolul continuă după reclame

Simona Halep si Toni Iuruc, intalnire de taina cu avocatii

Initial, s-a spus ca Simona si cel care i-a fost sot mai putin de un an au ales calea amiabila, respectiv un divort la notar, rapid si fara prea multe complicatii. Totusi, prezenta lor la un cabinet de avocatura indica existenta unor schimbari in planul initial.

In timp ce Simona nici nu si-a aruncat privirea la ziaristi, Iuruc s-a aratat jovial si a vorbit cu presa la intrarea in imobil, doar ca nu a dorit sa confirme sau sa infirme ca au venit pentru a divorta in acea locatie.

La plecare, Simona Halep era schimbata radical, aratandu-se zambitoare, dar la fel de reticienta in a vorbi cu presa.

Toni Iuruc, declaratii despre divortul de Simona Halep

„Am plecat pe drumuri separate! Nu cautati senzationalul ca nu exista. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem in relatii foarte bune. Mergem doar inainte, asa e in viata!”, a marturisit Toni Iuruc.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.