Sfatul astrologului pentru luni, 7 decembrie 2020.

Sfatul astrologului pentru 7 decembrie. Ziua se anunta destul de controversata, iar astrologul ne indeamna sa fim prudenti.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu trebuie sa raspunzi cu agresivitate la agresiunea celorlalti. Nu este de dorit sa cobori la nivelul furiei altcuiva. Nu ii vei demonstra nimic, ci iti strici starea de spirit.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Elocventa si convingerea pe care astrele ti le vor oferi in aceasta zi ar trebui folosite pentru a atrage oameni care iti impartasesc obiectivele si interesele profesionale.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astazi nu este de dorit sa ascultati sfaturile altor persoane, indiferent de situatie. Nu vor putea prevedea toti factorii „pentru” si „impotriva”, ceea ce inseamna ca sfaturile vor fi daunatoare.

Rac (22.06 – 22.07)

Daca de mult ai vrut sa schimbi ceva in viata ta, nu exista un moment mai bun de gasit. Energiile zilei vor contribui sa pornesti totul de la zero.

Sfatul astrologului pentru luni, 7 decembrie 2020.

Leu (23.07 – 21.08)

Scopul nu scuza intotdeauna mijloacele, trebuie sa va asigurati ca faceti totul corect. Indiferent cat de mult va doriti sa obtineti ceva, nu ar trebui sa utilizati metode nedemne.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu lasati pe altii sa va incurce si sa va forteze sa acceptati punctul lor de vedere. Mai tarziu veti regreta ca ati fost slabi si ca nu ati facut ceea ce ati dorit.

Balanta (24.09 – 23.10)

Inainte de a va angaja in eforturi profesionale, trebuie sa va cantariti cu atentie punctele forte. „Alergarea” pe o distanta lunga presupune un aport adecvat de rezistenta.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Daca vrei ca sufletul tau sa se simta linistit, fa bine cuiva care are nevoie de tine.  Astfel vei intelege un adevar simplu. A oferi cadouri este mult mai placut decat sa le primesti.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Sfatul astrologului pentru luni, 7 decembrie 2020.

Dupa cum stiti, cel care nu se grabeste reuseste in tot. Faceti un plan amanuntit pentru ziua urmatoare si respectati-l meticulos, calm si metodic trecand de la un punct la altul.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Ziua este nefavorabila pentru intalniri si explicatii cu cineva drag.  Din cauza probabilitatii mari de cearta, amanati aceste momente.

Varsator (21.01 – 18.02)

Astazi, orice fleac negativ va poate strica starea de spirit. Trebuie sa va protejati de barfe si vesti proaste, chiar daca provin din mass-media.

Pesti (19.02 – 20.03)

Chiar si o alegere nesemnificativa in aceasta zi se poate transforma intr-o adevarata tortura. Incercati sa fiti calmi si analizati bine orice alegere.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.