Sfatul astrologului pentru 29 ianuarie 2021. Ce trebuie sa stie fiecare zodie.

Sfatul astrologului pentru 29 ianuarie 2021. Ziua in care trebuie sa faci diferenta dintre trecut si prezent, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Este necesar sa acordati o atentie deosebita evenimentelor zilei.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Nu trebuie sa raspundeti oamenilor din jurul vostru cu rau, indiferent de modul in care va trateaza. Daca nu exista putere si capacitate de a face bine, este mai bine sa ignorati pur si simplu atacurile neprietenoase.

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru orice tranzactii financiare. In orice caz, va asteapta un profit, astfel incat sa puteti semna contracte serioase fara teama de capcane si pierderi.

Sfatul astrologului penru 29 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu trebuie sa va asumati responsabilitatile altor persoane. Sarcina pe care trebuie sa o indepliniti poate fi dificila, iar o mica greseala isi va pune amprenta pe viata voastra profesionala.

Rac (22.06 – 22.07)

Astazi este important sa ne amintim ca norocul este o doamna capricioasa. Ii iubeste pe cei incapatanati si persistenti, asa ca este important sa demonstrezi increderea in sine si in punctele tale forte.

Leu (23.07 – 21.08)

Persoanele apropiate nu pot fi intotdeauna inselate, dar astazi un astfel de act poate duce la consecinte grave. Inselaciunea va fi descoperita, iar victima sa poate sa nu te ierte pentru asta.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Slabiciunea pe care o veti simti in aceasta zi se va datora neputintei si lipsei de energie. Pentru a o alimenta, trebuie sa amanati orice decizie si sa va odihniti corespunzator.

Sfatul astrologului penru 29 ianuarie 2021.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu ar trebui sa luati de bun cuvantul unor persoane pe care nu le cunoasteti bine. Va pot insela, drept urmare veti pierde nu numai o anumita suma de bani, ci si increderea in oameni.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Ziua este nefavorabila pentru participarea la dispute si discutii. Totusi nu vei putea sa-ti convingi adversarii de bunatatea ta, deci merita sa pierzi timp si nervi pe o chestiune inutila?

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu incepeti implementarea unui nou proiect fara un plan detaliat si aprofundat. Exista un mare risc de a bate pasul pe loc.

Sfatul astrologului penru 29 ianuarie 2021.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Scopul nu justifica intotdeauna mijloacele folosite pentru a le atinge. Astazi, ar trebui sa ne gandim cu atentie inainte de a comite un act reprobabil pentru un anumit scop.

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu trebuie sa va pierdeti timpul cu zvonuri si barfe. Incearca sa stai departe de oamenii cu doua fete.

Pesti (19.02 – 20.03)

Astazi ai nevoie de liniste si de tine, singur. Comunicarea cu ceilalti, chiar si atunci cand vine vorba de prieteni si persoane dragi, poate duce la conflicte grave.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.