Sfatul astrologului pentru 28 ianuarie 2021. Ziua in care nu poti fi trist

Sfatul astrologului pentru 28 ianuarie 2021. Ziua in care nu poti fi trist si descurajat – viata s-ar putea sa nu ierte acest lucru, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

In aceasta zi, va puteti declara dragostea, puteti face propuneri de casatorie, puteti stabili data logodnei si a nuntii. Tot ceea ce tine de formarea unei familii este benefic.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Nu trebuie sa incepeti lucrul la un proiect serios fara a fi efectuat pregatirea adecvata, fara a lua in considerare posibilele obstacole si, in acelasi timp, fara a va cantari bine fortele.

Taur (04.21 – 05.21)

Starea de spirit trebuie sporita prin orice metode disponibile: muzica buna, filme si emisiuni TV de inalta calitate, muzica clasica si, desigur, comunicare cu prietenii si cei dragi.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Indiferent de cat de corecte ai crede ca sunt sfaturile pe care oamenii din jurul tau ti le dau – inclusiv persoanele apropiate – mai bine sa te bazezi pe fortele proprii.

Sfatul astrologului pentru 28 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Ziua este favorabila pentru a incepe o dieta sau un nou sistem nutritional. Kilogramele care vor disparea in acest timp nu se vor mai intoarce niciodata.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua pentru care puteti programa negocieri de afaceri. Nu numai partenerii de afaceri, ci si adversarii vor fi dispusi sa va intalneasca si sa va sustina propunerile astazi.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Timpul este favorabil persoanelor implicate in creativitate – atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere al hobby-urilor. Astrele va vor ghida in tot ceea ce faceti.

Balanta (24.09 – 23.10)

Inainte de a incepe un nou proiect, ganditi-va cu atentie daca aveti suficienta forta pentru un plan atat de mare. In caz contrar trebuie sa alegeti un obiectiv mai modest.

Sfatul astrologului pentru 28 ianuarie 2021.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Iti poti inveseli ziua cu ajutorul unor daruri mici, dar placute, facute pentru tine. Cumpara ceea ce ti-ai dorit de  mult timp, o sa te simti mai bine.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Munca reusita in aceasta zi poate fi afectata de starile emotionale. Schimbarile de dispozitie trebuie tratate prin ganduri pozitive si optimism.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Astazi, astrele iti surad.  Principalul lucru este sa crezi in tine si sa nu te opresti din cauza obstacolelor care ar putea iesi in cale.

Varsator (21.01 – 18.02)

Ziua in care este important sa aveti grija – atat pe strada, cat si acasa. Nu conduceti cu viteza mare, nu traversati strada prin locuri interzise si manipulati cu grija aparatele electrice.

Pesti (19.02 – 20.03)

Orice tranzactie financiara facuta astazi promite sa aiba succes. Puteti sa semnati contracte importante si sa incheiati tranzactii serioase – toate vor avea un succes extrem.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.