Nu este perfecta: obiceiurile proaste ale reginei Elisabeta a II-a

Regina britanica Elisabeta a II-a nu este perfecta. Ca orice persoana, are defectele ei.

De exemplu, stiati ca reginei ii place sa-si roada unghiile? S-ar parea ca acest obicei prost este mai frecvent intalnit la copii, dar Elisabeta a II-a il are si ea.

Publicitate

Pentru a demonstra acest lucru, exista multe fotografii care arata cum regina, fiind la diferite evenimente, isi roade unghiile.

Printesa Diana, printesa inimilor din Marea Britanie, avea un obicei similar. Stilistul ei s-a luptat degeaba pentru estetica, nora reginei isi rodea adesea unghiile cand era nervoasa.

Printesa din Tara Galilor a discutat chiar aceasta problema cu psihoterapeutul ei, dar nu a dat rezultate

Articolul continuă după reclame

Sa ne intoarcem la obiceiurile reginei Elisabeta a II-a. Pe langa problemele cu unghiile, Majestatea Sa are dependenta si de fast food. Presa a scris ca Elisabeta a II-a se bucura de un fel de mancare traditional britanic cu cartofi prajiti si peste si chipsuri de peste in timpul vizitelor sale anuale de vara la Castelul Balmoral din Scotia. Ii plac si deserturile cu ciocolata, desi acest lucru poate fi numit cu greu un obicei foarte prost.

Un alt obicei destul de periculos al reginei este acela de a nu purta centura de siguranta in timp ce conduce. Pana de curand, insasi Majestatea Sa conducea o masina. Regina conduce exclusiv pe teritoriul mosiilor sale si, aparent, prin urmare, isi permite sa incalce regulile. Sotul ei, printul Philip, pana relativ recent, a calatorit si in afara domeniilor. In ianuarie 2019, printul a avut un accident langa Palatul Sandringham. Dupa incident, Philip nu a mai condus. Cateva luni mai tarziu, Elisabeta a II-a a decis sa nu mai conduca o masina pe drumurile publice.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.