Horoscop Estic. Punctele forte si meritele celor 12 semne zodiacale

Zodiacul chinezesc (zodiacul oriental) se bazeaza pe un ciclu lunar de 12 ani, cu un animal specific reprezentand in fiecare an. Se crede ca semnul animalului zodiacal influenteaza caracterul fiecarei persoane. Ordinea traditionala a animalelor zodiacale este urmatoarea: sobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, capra, maimuta, cocos, caine si porc!

Horoscopul chinezesc despre cele mai puternice trasaturi de personalitate ale semnelor zodiacale.

Sobolan

Cel mai perspicace

Publicitate

Cand vine vorba de intelegere, nimeni nu se poate compara cu cei de sub semnul Sobolanului. Desi majoritatea sobolanilor nu au niciun avantaj in aparenta, au un discernamant precis si pot descoperi intotdeauna adevarul cu o singura privire.

Bivol

Cel mai amabil

Este acesta un merit? Desigur. Pentru ca Bivolii cu inima buna sunt intotdeauna toleranti si de ajutor. Un astfel de merit nu este detinut de altii si intotdeauna aduce in mod neasteptat noroc oamenilor din zodia Bivolului.

Tigru

Stie cum sa planifice

Nimeni nu ii bate pe Tigri atunci cand vine vorba de capacitatea de planificare. Cand alti oameni nu stiu ce sa faca, Tigrii au deja un plan bine conturat si, astfel, realizeaza cu usurinta ceea ce-si doresc.

Iepure

Cel mai rezistent

In ciuda talentului si inteligentei lor limitate, iepurii sunt cele mai dure dintre semnele zodiacale. Oamenii nascuti sub semnul Iepurelui pot face intotdeauna ceea ce alte zodii nu pot face . Ei ating scopuri pe care ceilalti nu le pot atinge. Deci, avand o rezistenta mai buna, ei traiesc fericiti.

Dragon

Cel mai autoritar

Articolul continuă după reclame

Pentru cuvant sau fapta, dragonii sunt intotdeauna superiori celorlalti, deoarece sunt mai autoritari decat altii. Intr-un grup, oamenii nascuti sub demnul Dragonului tind sa preia conducerea si sa iasa in evidenta pentru temperamentul lor bun.

Sarpe

Cel mai gratios

Nascut cu gratie, Sarpele are un comportament unic si elegant. De obicei aspectul si trasaturile lor fizice sunt invidiate de altii.

Cal

Cel mai energic

Potrivit taoismului, energia este cea mai importanta pentru o persoana. Caii sunt talentati si mai energici decat oricine altcineva. Oamenii nascuti in acest semn zodiacal nu obosesc niciodata si continua sa lupte si sa mearga inainte. Asa spune un proverb chinezesc : „puterea unui balaur sau a unui cal”.

Oaie(capra)

Cei mai talentati

Oile sunt mai binecuvantate si mai talentate in citit sau in scris decat altele. Pe scurt, se lauda cu o abilitate excelenta in literatura.

Maimuta

Capacitate mai buna de recuperare

Chiar si intr-un timp scurt, Maimutele se pot ridica brusc atunci cand vad noi sanse si isi refac imediat energia. Acesta este un merit inerent al Maimutelor.

Cocos

Au cea mai buna viziune artistica

Cocosii sunt cei mai buni artisti. Desi nu sunt remarcabili in alte domenii, ei pot straluci in domeniul artei.

Caine

Cei mai adaptabili

Cea mai buna caracteristica a cainilor este adaptabilitatea lor. Chiar daca par simpli si stangaci, de fapt, sunt inteligenti si se adapteaza foarte usor. Ei pot profita oricand de cea mai mica oportunitate pentru a rezolva o problema.

Mistret

Cel mai „exploziv”

Puterea mistretilor consta in strategia lor. Desi cedeaza repede, sunt mai explozivi intr-o etapa ulterioara. Mintile minunate se maturizeaza incet – aceasta este cea mai buna descriere a lor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.