Sfatul astrologului pentru 17 ianuarie 2021. Ziua in care visele se implinesc

Sfatul astrologului pentru 17 ianuarie 2021. In ziua in care orice, chiar si cel mai indraznet vis, se implineste, principalul lucru este sa credeti ca este posibil.

Berbec (21.03 – 20.04)

Ziua este favorabila reconcilierii cu prietenii si rudele apropiate: daca sunteti vinovati, cereti scuze, daca nu, acceptati scuzele, nu ar trebui sa purtati o ofensa fata de ei.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Nu ar trebui sa faceti comentarii oamenilor din jurul vostru – este putin probabil sa aprecieze o astfel de remarca la adevarata sa valoare, dar sunt destul de capabili sa va ofere o respingere – fiti pregatiti pentru acest lucru.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Atunci cand luati o decizie importanta de viata, luati-va timp: mai intai evaluati cu atentie totul, cantariti si ganditi-va bine si apoi spuneti „da” sau „nu” – in functie de alegerea pe care o faceti.

Rac (22.06 – 22.07)

In niciun caz problemele existente in relatiile cu o persoana draga nu trebuie linistite – orice neintelegere trebuie discutata in detaliu si, cel mai important, cu calm.

Sfatul astrologului pentru 17 ianuarie 2021.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila odihnei, din fericire, exista o zi libera in calendar, astfel incat sa puteti uita de munca cu constiinta curata si sa faceti ceva placut: de exemplu, cititi sau amintiti-va dehobby-ul preferat.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Cand va confruntati cu o problema, incercati sa nu faceti din aceasta o tragedie globala: cu cat va concentrati mai putin pe ea, cu atat mai repede se va solutiona.

Balanta (24.09 – 23.10)

A umple fluxul epuizant de energie va ajuta sa faceti ceea ce va place: va va ajuta sa distrageti atentia de la gandurile triste si sa va acordati un val creativ pozitiv.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este necesar sa asculti cu atentie oamenii care vor sa vorbeasca cu tine: nu numai ca le vei oferi sprijin moral, dar vei invata si ceva important pentru tine.

Sfatul astrologului pentru 17 ianuarie 2021.

Sagetator (23.11 – 21.12)

O zi buna pentru a va reconsidera stilul de viata: rutina zilnica, alimentatia corecta, mersul pe jos in aer curat si exercitiile fizice pot face minuni.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Ziua este favorabila pentru orice tranzactii financiare – puteti plati facturi de utilitati pe Internet, dar nu este de dorit sa imprumutati bani – va trebui sa asteptati mult timp pentru returnarea acestora.

Varsator (21.01 – 18.02)

Astazi este necesar sa actionam in conformitate cu ceea ce va va spune vocea interioara: cuvintele sunt dictate de subconstient si stie mai bine decat mintea ce trebuie facut.

Pesti (19.02 – 20.03)

Un apel sau o scrisoare de la o persoana din trecut – un coleg de clasa – va aduce stiri interesante care vor juca un rol important in viata ta prezenta.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.