Sfatul astrologului pentru 12 ianuarie 2021.

Sfatul astrologului pentru 12 ianuarie pentru toate semnele zodiacului. Ziua in care trebuie sa pastrezi o atitudine pozitiva, negativitatea afecteaza psihicul uman.

Tensiunea nervoasa care se acumuleaza pe tot parcursul zilei poate afecta negativ munca si relatiile cu alte persoane, ceea ce, la randul sau, duce la stres si la probleme de sanatate.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Daca mergeti afara este bine sa limitati intrarea in diverse magazine: ar trebui evitate locurile in care se afla o multime de oameni.

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua – desigur, daca este posibil – ar trebui petrecuta in singuratate: comunicarea cu ceilalti – chiar si cu cei dragi – poate duce la un conflict pe care mai tarziu o sa-l regretati.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu trebuie sa raspunzi cu grosolanie la rautati: chiar daca esti foarte ranit, gaseste puterea de a te retine si de a tacea. Nu raspundeti cu aceeasi moneda.

Sfatul astrologului pentru 12 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Cand incepeti lucrul la un nou proiect profesional, cititi mai intai toate riscurile si acordati atentie tuturor capcanelor posibile – aceasta este singura modalitate de a obtine succesul.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu ar trebui sa schimbati nimic la modul in care aratati, nu faceti o greseala pe care nu o veti mai putea repara.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

Orice fleac – chiar si cel mai nesemnificativ – poate deveni cauza unui conflict grav cu o persoana draga, asa ca astazi este mai bine sa reducem comunicarea cat mai mult posibil.

Balanta (24.09 – 23.10)

Treburile casnice ar trebui sa fie preferate oricarei alte ocupatii: locuinta va deveni pentru tine universul in miniatura si, punandu-l in ordine, vei avea grija de intregul univers.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Stapanirea astazi este mai importanta ca oricand – emotionalitatea sporita este aproape de o criza nervoasa, care nu numai ca va afecta starea sufleteasca, ci si cearta cu cei dragi.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Este mai bine sa amanati inceputul noilor proiecte pentru cateva zile, mai intai rezolvati tot ce a ramas si poi intrati in proiecte noi fara stresul problemelor vechi.

Sfatul astrologului pentru 12 ianuarie 2021.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Valul de emotii pe care il puteti experimenta in acest moment nu ar trebui sa fie aratat altora, dar nici nu ar trebui sa-l lasati in interior: mergeti la alergat sau faceti exercitii acasa care sa va scape de aceste emotii.

Varsator (21.01 – 18.02)

Ziua este nefavorabila pentru actiune activa si decisiva, este mai bine sa o petreceti in pace si liniste, facand lucruri de rutina care alteori nu ajung la mainile voastre.

Pesti (19.02 – 20.03)

Astrele vorbesc despre necesitatea unei atitudini atente cu banii: este mai bine sa refuzati achizitiile, mai ales in magazinele online – s-ar putea sa ajunga la o inselatorie ascunsa care nu va fi dezvaluita usor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.