Sfatul astrologului pentru 18 ianuarie 2021. Ziua in care trebuie sa lupti pentru dreptate

Sfatul astrologului pentru 18 ianuarie 2020. Ziua in care nu numai ca este posibil, ci si necesar sa stam de paza asupra justitiei, aparand drepturile celor care au fost inselati sau jigniti.
Este necesar sa profitati de circumstantele favorabile pentru a face fapte bune si a veni in ajutorul celor care au nevoie – caritatea va reveni cu siguranta de o suta de ori si chiar intr-un volum mai mare.

Berbec (21.03 – 20.04)

Daca cineva cere ajutor in aceasta zi, in niciun caz nu ar trebui sa-l refuzi – poate in acest fel vei priva persoana de ultima sansa pentru asistenta cuiva, iar acesta nu este cel mai bun lucru de facut.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru a vorbi cu seful tau, mai ales cand vine vorba de o propunere pe care ai dezvoltat-o ​​cu mult timp in urma, dar nu ai indraznit sa o faci.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Pentru cei dintre voi care v-ati gandit la o noua pozitie de mult timp, este necesar sa va demonstrati talentele si abilitatile sefilor si colegilor fara nici o urma de ezitare.

Sfatul astrologului pentru 18 ianuarie 2020.

Rac (22.06 – 22.07)

La orice obiectiv pe care ti l-ai propus astazi, va trebui sa mergi cu incapatanare si in ciuda obstacolelor, altfel nu vei reusi.

Leu (23.07 – 21.08)

Astazi, problemele – atat profesionale, cat si personale – nu pot fi lasate la voia intamplarii: vor avea succes numai daca sunt sub control constant.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Inainte de a trece la treaba planificata pentru aceasta zi, estimati din timp sansele de succes – daca aveti cea mai mica indoiala, este mai bine sa refuzati pentru a nu pierde timp si efort.

Balanta (24.09 – 23.10)

Ziua este potrivita pentru orice – chiar si pentru cele mai complexe si responsabile – proiecte, asa ca ar trebui sa aveti o sansa buna sa le aduceti in sfarsit la viata.

Sfatul astrologului pentru 18 ianuarie 2020.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Incearca sa fii cat mai amabil si binevoitor posibil fata de alte persoane, chiar daca ti se pare ca nu merita – mai tarziu vei intelege de ce faci acest lucru.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Inainte de a promite ceva cuiva, trebuie sa va evaluati abilitatile: daca exista chiar si cea mai mica indoiala ca va veti putea tine de cuvant, este mai bine sa refuzati.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Nu trebuie sa treceti pe langa o persoana sau un animal care are nevoie de ajutor: chiar daca ajutorul este minim, acesta va va fi creditat cu siguranta si, in timp, va reveni de o suta de ori.

Sfatul astrologului pentru 18 ianuarie 2020.

Varsator (21.01 – 18.02)

Ziua este favorabila procesarii oricarui document – atat pe hartie, cat si digital: merita sa profitati de circumstante, mai ales daca aveti nevoie urgenta de un fel de certificat sau extras.

Pesti (19.02 – 20.03)
Inspiratia care va va vizita in aceasta zi va va permite sa creati orice opera literara – de la un reportaj pentru o videoconferinta la o poveste destinata unui concurs de prestigiu

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.