Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de 25 august 2022. Atentie Raci, Capricorni si Varsatori

Sfatul zilei de joi. In aceasta zi, trebuie sa acordati atentie lucrurilor si sa va concentrati atentia asupra lor. Exact asta ne sfatuieste astrologul Pavel Globa . Daca faci un efort, rezultatul va fi foarte placut. Merita sa incercati sa intelegeti care dorinte sunt importante si care pot fi abandonate sau amanate.

Sfatul astrologului pentru Berbec, Taur, Gemeni si Rac

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Exista o oportunitate de a face progrese in multe lucruri, mai ales in cele in care anterior nu s-a reusit. Daca trebuie sa rezolvati sarcini dificile la locul de munca, atunci in aceasta zi veti putea face totul corect. In relatiile personale, totul va iesi bine. Exista posibilitatea unei surprize romantice. Nu raspundeti la provocari.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Va fi foarte usor sa gasesti oameni si aliati asemanatori prin sociabilitate, deoarece ziua este favorabila pentru asta. Pot aparea idei interesante, dar nu ar trebui sa incercati sa le implementati imediat. Va exista o perioada favorabila pentru asta mai tarziu. Finantarea poate veni si va fi foarte utila.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua poate sa nu fie foarte usoara, dar nicio dificultate nu-i va opri pe reprezentantii zodiei. Va exista sansa de a realiza ceea ce a fost conceput pentru o perioada foarte lunga de timp. Se poate astepta ajutor de la vechii prieteni. Daca trebuie sa lucrati cu cineva in aceasta zi, atunci o cauza comuna va poate aduce numai bine. Nu uitati de sanatate, odihniti-va bine seara.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este important sa nu intri in conflicte cu oamenii din jurul tau, deoarece acestea se pot prelungi si pot lua timp care ar putea fi petrecut cu folos. Planurile indepartate nu ar trebui discutate – nu va avea sen. In general, ziua va merge bine, dar pastreaza-ti calmul.

Sfatul astrologului pentru Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion

Leu (23 iulie – 22 august)

In aceasta zi, puteti reflecta, rezuma si planifica. Placerea va fi obtinuta din culegerea de informatii si analizarea unor evenimente. Exista sansa de a intelege ce greseala a fost facuta si de a o corecta. Nu intrati in barfe.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Poti comunica in siguranta cu oamenii din jurul tau si poti cauta oameni cu ganduri asemanatoare. Moment bun pentru a incepe ceva nou. Va exista o oportunitate de schimbare pentru relatii mai bune cu alti oameni. Nu sari gardul cu cicalelile.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Dimineata, puteti avea momente tensionate, deoarece pot exista neintelegeri cu colegii si partenerii de afaceri. Dar nu va dura mult, deoarece Balanta va primi vesti pozitive. Dupa-amiaza, poti face lucruri mai complexe. Chiar daca ai intentii bune, nu denatura adevarul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua va fi fructuoasa si plina de evenimente, dar poate fi si obositoare. La locul de munca, multe probleme vor trebui rezolvate, dar, in acelasi timp, nu trebuie sa uitam de treburile casnice. Daca cineva ofera ajutor, atunci nu ar trebui sa-l refuzati. Mai ales daca este cineva in care poti avea incredere.

Sfatul astrologului pentru Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti conform lui Pavel Globa

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este putin probabil sa se poata obtine un succes incredibil in aceasta zi, dar se va face ceva util. Acest lucru se aplica lucrurilor de la locul de munca. Daca unul dintre reprezentantii semnului si-a pierdut increderea in abilitatile sale, atunci astazi poate fi recastigata. Sagetatorul va primi bucurie comunicand cu cei dragi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua nu va aduce multa rodnicie, deoarece nu va exista absolut nicio dorinta. Reprezentantii zodiei vor dori sa viseze la ce succese pot fi obtinute. Va exista dorinta de a-ti incredinta indatoririle unei alte persoane, dar in cele din urma va trebui sa faci totul singur.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul nu va avea cea mai usoara zi, deoarece nu va fi usor sa-si mentina calmul din cauza tam-tamului si confuziei. Va va face bine sa vorbiti cu vechii prieteni.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ziua va decurge favorabil, desi se poate simti oboseala. Acest lucru se datoreaza faptului ca vor fi multe lucruri de facut si nu va fi imediat posibil sa intelegeti ce ar trebui facut in primul rand. Trebuie sa incepeti cu cele mai importante sarcini.