Horoscop de la Pavel Globa pentru saptamana 8-14 august. Balantele isi iau ramas bun de la vechea viata, Scorpionii au parte de reusite

Horoscop 8-14 august. Astrologul Pavel Globa a alcatuit un horoscop pentru toate semnele zodiacului pentru saptamana 8-14 august 2022 si a spus care dintre ele va reusi si cine va trebui sa depaseasca multe dificultati. Saptamana aceasta este una buna pentru noile inceputuri si pentru indeplinirea sarcinilor vechi.

Horoscop de la Pavel Globa pentru Berbec, Taur, Gemeni si Rac pentru saptamana 8-14 august

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

In aceasta saptamana, Berbecul se poate angaja in siguranta in negocieri de afaceri si incheierea de contracte profitabile. Toate acestea ii vor ajuta la cresterea profiturilor si la atingerea unui nou nivel. In viata ta personala, ar trebui sa arati afectiune si grija fata de partenerul vostru. Weekendul ar trebui sa fie dedicat familiei.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii ar trebui sa fie atenti in munca lor. Pentru a nu-ti asuma riscuri, nu este indicat sa iei decizii pripite, totul trebuie cantarit cu atentie. La serviciu, trebuie sa fii atent la posibilele aventuri. Momentul nu este pe deplin favorabil pentru stabilirea unei vieti personale, asa ca trebuie putin timp in cautarea unui suflet pereche.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor trebui sa petreaca mult timp negociind, dar, in ciuda acestui fapt, efectul lor va fi minim. Pentru a face totul, va trebui sa accelerezi. Partenerii de viata ii vor ajuta pe reprezentantii semnului sa faca fata oricaror probleme si obstacole care vor aparea pe drum.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Saptamana este de succes pentru a face tranzactii financiare si a incheia tranzactii profitabile. Pentru Rac, acesta este un moment grozav pentru a consolida relatiile cu partenerul si a atinge un nou nivel. Se poate gandi la achizitionarea de bunuri imobiliare sau la cumpararea unei masini noi.

Horoscop de la Pavel Globa pentru Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion

Leu (23 iulie – 22 august)

Saptamana aceasta, Leii trebuie sa-si concentreze toata atentia asupra unui nou proiect. Se pot lansa cu curaj in noi proiecte si cu siguranta vor aduce rezultate pozitive. In viata lor personala, trebuie sa ia o decizie importanta, asa ca trebuie sa te gandesti la totul in detaliu inainte de a trage concluzii. Mai intai trebuie sa te intelegi pe tine insuti si dorintele tale.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Timpul este nefavorabil pentru orice tranzactie financiara. De aceea, este mai bine sa transferati toate deciziile importante la o alta saptamana. Fecioarele nu ar trebui sa faca noi cunostinte, pentru ca nu vor fi in totalitate placute. Saptamana aceasta trebuie sa atraga cat mai putina atentie asupra lor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta trebuie sa-si ia ramas bun de la vechea viata si sa descopere noi orizonturi. Multi dintre acesti nativi vor dori sa-si schimbe stilul si imaginea. Acest lucru va va ajuta sa va imbunatatiti viata si sa aduceti o varietate relatiei cu persoana iubita. Saptamana aceasta, Balanta poate pleca in siguranta in vacanta in compania prietenilor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Saptamana aceasta este de succes pentru avansarea in cariera. Toate eforturile Scorpionilor vor fi rasplatite. In viata lor personala, nu totul va fi atat de lin pe cat si-ar dori sa fie. Reprezentantii semnului vor intra in mici conflicte, dar vor rezolva lucrurile. Aceste certuri ii va ajuta sa-si verifice sentimentele si sa ia decizia corecta.

Horoscop de la Pavel Globa pentru Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul ar trebui sa profite de moment pentru a face o afacere buna cu partenerii straini. Drept urmare, salariul lor va creste de mai multe ori. In viata lor personala, ii asteapta schimbari placute, iar calatoriile de afaceri pe distante lungi le vor testa sentimentele. Cei singuri vor putea intalni o persoana buna care va juca un rol important in viata lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Saptamana aceasta, Capricornii nu ar trebui sa faca planuri prea mari, pentru ca risca sa piarda mult mai mult decat sa castige. Relatiile cu  partenerul de viata vor fi tensionate. Toate problemele vin de la intarzierile regulate la locul de munca si calatoriile frecvente de afaceri.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii nu ar trebui sa inceapa nicio negociere, pentru ca nu vor merge bine. Nu vor putea gasi o solutie care sa se potriveasca tuturor celor din jur. Relatiile cu partenerul de viata se pot inrautati, asa ca trebuie sa cauti solutii pentru a iesi din impas. Este posibil ca facand compromisuri sa rezolvi aceasta problema.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii vor avea o perioada dificila saptamana aceasta, pentru ca trebuie sa plateasca o multime de datorii si imprumuturi. Pentru a face acest lucru cat mai repede posibil, va trebui sa depui mult efort si timp. In viata lor personala, rutina ii asteapta. Pentru a schimba cumva acest lucru, trebuie sa adaugi varietate vietii tale.