Sfatul astrologului Pavel Globa pentru inceputul de weekend. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de vineri. Astrologul Pavel Globa va sfatuieste sa nu faceti lucruri prea complicate. Exista o mare probabilitate sa faceti greseli in aceasta zi. Ajutati-va apropiatii daca au nevoie. Este o zi foarte favorabila pentru romantism.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

Veti face progrese semnificative la locul de munca. Este posibil sa-ti faci prieteni noi. Nu sunt excluse mici conflicte in familie.

Publicitate

Leu

Pentru a avea succes la locul de munca, trebuie sa actionezi intr-un mod mai neobisnuit. Trebuie sa iei decizii rapide, dar intelepte. Problemele familiale nu sunt excluse. Pot aparea dificultati financiare, deci nu este indicat sa faci achizitii inutile. Seara este recomandat sa o petreci impreuna cu familia.

Sagetator

Este posibil sa participi la evenimente unde iti poti arata calitatile. In viata personala pot exista tensiuni. Seara este important sa acordati atentie familie.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

Nu trebuie sa luati decizii pripite, deoarece iti pot cauza probleme. Fi atent la partea financiara, verifica cu atentie totul. Persoanele apropiate iti vor aduce vesti bune.

Fecioara

Articolul continuă după reclame

Astrele te sfatuiesc sa iti pastrezi calmul. Este posibil sa primeste critici din partea prietenilor si colegilor de munca. Se asteapta schimbari in sfera dragostei.

Capricorn

Veti reusi sa va pastrati calmul chiar si in cele mai tensionate situatii. Este recomandat sa acorzi timp treburilor casnice. Seara este favorabila intalnirilor romantice.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

Pot exista schimbari semnificative la locul de munca, precum si o dezvoltare rapida a carierei. Starea de spirit va fi ridicata de persoanele apropiate.

Balanta

Comunicarea este indicata in aceasta zi. Este in regula sa faceti cateva cumparaturi. Cu persoana iubita ar trebui sa iti faci planuri de viitor.

Varsator

Trebuie sa fii atent la locul de munca, perseverent si sarguincios. Prin asta veti obtine rezultate bune. Recompensele financiare te vor motiva.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Sporturile si activitatile in aer liber te vor inviora pe tot parcursul zilei. Prietenii vor avea nevoie de ajutorul tau. Daca ai planificat o calatorie, trebuie sa fii foarte atent.

Scorpion

La locul de munca este bine sa nu atragi atentia asupra ta. Lucrurile importante trebuie reprogramate pentru alta zi.

Pesti

Trebuie sa fii atent la sanatatea ta si la dieta. Ar trebui sa faci lurcruri care nu necesita foarte mult efort fizic.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.