Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 27 octombrie 2022. Trei zodii sunt puse la zid de astre, iar doua primesc daruri ceresti.

Sfatul zilei de joi. Potrivit astrologului Pavel Globa, ziua de 27 octombrie ar trebui sa fie favorabila pentru mai multe semne zodiacale.

Berbec

Ziua de 27 octombrie, ajuta Berbecul sa scape de majoritatea problemelor pe care le-a acumulat, iar acest lucru se va intampla in mare masura datorita sprijinului celor dragi. Fi mai atent cu cei din jur si dedica-le timp.

Taur

Pentru taur este o zi de bun augur. Fi atent chiar si la cele mai mici detalii si nu-ti rata norocul .

Gemeni

Pentru gemeni va fi o zi plina. Va trebui sa iei decizii importante care pot avea un impact semnificativ asupra vietii tale. Ar trebui sa fii atent la sanatate.

Rac

Racul isi va dedica ziua treburilor casnice si amenajarii spatiului personal. Restabiliti ordinea si confortul casei.

Leu

Leul va avea o zi grea. Va trebui sa dati dovada de multa rabdare si retinere cu cei dragi. Incercati sa nu fiti rautaciosi si sa trageti concluzii pripite. Nu intrati in conflicte-acest lucru poate duce la probleme semnificative.

Fecioara

Ziua de 27 aduce pentru Fecioara multa energie si emotii. Daca sa le canalizati intr-o directie pozitiv, va fi foarte bine pentru tine.

Balanta

Pentru Balanta va fi o zi plina de surprize neplacute si acuzatii neasteptate din partea prietenilor sau a colegilor de serviciu. Incercati sa nu cedati in fata insultelor, ramaneti calmi si nu raspundeti provocarilor. Totul se va rezolva in cel mai bun mod.

Scorpion

Este o zi cam periculoasa pentru Scorpion. Ar trebui sa iti petreci ziua in casa alaturi de rude si prieteni.

Sagetator

Este o zi favorabila Sagetatorului si trebuie sa o dedici sanatatii tale. Nu trebuie neaparat sa vizitati medicul, dar daca aveti deja o programare, nu o amanati.

Capricorn

Este o zi dificila, plina cu incercari neasteptate. Se va incheia favorabil pentru Capricorn daca isi va lua inima in dinti si isi va stabili prioritatile..

Varsator

Pentru Varsator este totul bine. Primesti laude la locul de munca.

Pesti

Pestii pot primi o oferta profitabila si interesanta care merita acceptata fara ezitare. Perseveranta va duce la succes si la atingerea obiectivelor.