Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 26 februarie 2023. Atentie Fecioare, Scorpioni si Pesti

Sfatul zilei. Duminica, 26 februarie 2023 se anunta a fi o zi relativ usoara pentru majoritatea zodiilor. Astrologul Pavel Globa sfatuieste toti nativii in aceasta zi sa-si asculte intuitia, sa arate autodisciplina si sa nu lase totul la voia intamplarii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

La Berbec, totul va merge ca un ceas astazi. Rezultatul va veni imediat si va aduce satisfactie reala si mandrie de sine. Ai grija de cei dragi astazi, suna-ti parintii, viziteaza-ti bunicii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul ar trebui sa-si reconsidere planurile pentru zilele urmatoare astazi. Analizeaza obiectiv: este tot ce trebuie sa faci sau sa obtii. Defineste-ti principalele sarcini si lucreaza la ele fara a fi cu ochii pe fleacuri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se vor inveseli cu vechile hobby-uri. Hobby-ul tau uitat te va ajuta sa castigi energie pentru o lunga perioada de timp, si nu doar pentru astazi.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa-si urmeze intuitia astazi – este principalul tau prieten si asistent.  Ar trebui sa incepeti sa planificati o mini-vacanta, care, daca este posibil, va continua maine. Odihna va va ajuta sa va reporniti atat mental, cat si fizic si va va oferi, de asemenea, emotii placute.

Leu (23 iulie – 22 august)

Prima jumatate a zilei este potrivita pentru rezolvarea problemelor casnice. Acordati maxima atentie astazi casei, familiei si persoanelor apropiate.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor trebui sa rezolve probleme pentru alte persoane. Dedica seara familiei tale. Copiii ar trebui sa se preocupe mai mult de parintii lor, iar parintii ar trebui sa vorbeasca inima la inima cu copiii lor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Daca Balanta are o intalnire de afaceri sau negocieri importante astazi, atunci este mai bine sa amane totul pana dupa amiaza – astfel va aduce un succes mai mare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor reusi daca vor obtine sprijinul prietenilor si colegilor. Daca ceva nu va este clar sau nu puteti face fata singur problemei, atunci nu va fie teama sa cautati ajutor de la altii.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta zi pentru Sagetator va fi destul de fericita si utila. Vei primi vesti grozave despre proiectele tale de lucru. Aceste informatii va vor pune intr-o dispozitie minunata pentru intreaga zi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu pot sa-si asume riscuri astazi si sa se implice in diverse tipuri de aventuri. Aceasta se refera, in primul rand, la sfera muncii. Nu experimentati si fiti intelept in luarea deciziilor – acest lucru va va ajuta sa construiti relatii cu ceilalti.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii isi vor putea imbunatati situatia financiara astazi. O planificare atenta va fi baza succesului tau asigurat.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sa fie cat mai retinuti in declaratii. Gandeste mai mult si vorbeste mai putin. La urma urmei, orice cuvant neglijent poate duce la un conflict. Pastrati distanta in comunicare.