Printul William, mesaj emotionant despre Regina Elisabeta a II-a: „A fost alaturi de mine in cele mai triste zile din viata mea”

Printul de Wales, William a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a, bunica sa.

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al carui angajament fata de tara, taramuri si Commonwealth a fost absolut. Atat de multe vor fi spuse in zilele urmatoare despre semnificatia domniei ei istorice”, scrie in comunicatul transmis de Printul de Wales, William.

„Cu toate acestea, eu am pierdut o bunica. Si, desi deplang pierderea ei, ma simt, de asemenea, incredibil de recunoscator. Am beneficiat de intelepciunea si suportul Reginei pana in cel de-al cincilea deceniu al meu de viata. Sotia mea a avut parte, timp de douazeci de ani, de indrumarea ei. Cei trei copii ai mei au apucat sa petreaca vacante cu ea si sa-si creeze amintiri care vor dura toata viata.”, a mai scris William, pe contul de Instagram al Printului si Printesei de Wales.

„Ea a fost alaturi de mine in momentele mele cele mai fericite. Si a fost alaturi de mine in cele mai triste zile din viata mea. Stiam ca aceasta zi va veni, dar va trece ceva timp pana cand realitatea vietii fara Bunica se va simti cu adevarat reala. ”

Ii multumesc pentru amabilitatea pe care a aratat-o ​​familiei mele si mie. Si ii multumesc in numele generatiei mele pentru ca a oferit un exemplu de serviciu si demnitate in viata publica, care a fost dintr-o era diferita, dar intotdeauna relevant pentru noi toti.

Bunica mea spunea ca durerea este pretul pe care il platim pentru iubire. Toata tristetea pe care o vom simti in saptamanile urmatoare va fi marturie a dragostei pe care am simtit-o pentru extraordinara noastra Regina. Ii voi onora memoria sprijinindu-l pe tatal meu, Regele, cu tot ce pot.”