Prietena tanarului de 21 de ani care s-a auncat de pe hotelul Intercontinental din Bucuresti, rupe tacerea: „Nu este cum s-a spus. Voia sa se faca…

Prietena tanarului de 21 de ani care s-a auncat de pe hotelul Intercontinental din Bucuresti a declarat, la Antena 3, ca motivul pentru care tanarul a hotarat sa-si puna capat zilelor, este cu totul altul, nu cel din in bilet.

„Nu este cum s-a spus. Era total diferit. El era intr-un fel transgender. Voia sa se faca femeie. Era o femeie intr-un trup de barbat. Si ca voce, ca gesturi, ca tot. El fiind mai feminin, i-a fost mai greu sa se adapteze.

A incercat sa se angajeze in mai multe parti si poate nu a fost in locul potrivit, in care a fost jignit. El nu mai vorbea nici cu parintii, ma avea numai pe mine.

Am fost cu el, la un moment dat, sa isi caute chirie si i-am zis ca totul o sa fie bine. I-am zis: mai tragi acum de bani cat mai ai si dupa aia te angajezi undeva si facem cumva. Ii scriam si il intrebam daca e totul in regula si imi spunea ca e totul in regula, ca s-a acomodat si asa mai departe.

A doua zi el deja plecase la Bucuresti, eu nu am stiut chestia asta. M-a mintit si pe mine practic. Eu am fost ultima care am vorbit cu el. Era undeva la ora 01.30, atunci, in dimineata aceea, inainte sa se intample chestia asta. Am stat aproape trei ore la telefon, am discutat mai multe lucruri, am incercat sa il conving sa vina acasa, m-a facut sa cred ca vine acasa, dar nu a fost asa. El deja avea tiparita in cap chestia asta. Ramasese sa il sune pe mama lui, sa vada ce face in continuare, daca se duce la ea la Targu Jiu sau nu.

Am inchis telefonul si m-am trezit cu un mesaj: adio fata, cum vorbeam noi. Am mai incercat sa il sun de cateva ori”, a declarat prietena tanarului pentru sursa citata mai sus.

Tanarul de 21 de ani a lasat un bilet de adio inainte de a se arunca de la etaj.

„M-am nascut intr-o familie saraca, nu mai vreau sa traiesc, urasc viata, sunt prea sarac. Nu ati avut grija de mine, un copil nu se creste cu cativa lei pe luna. Urasc familia in care m-am nascut! Ma simt marginalizat si neinteles din cauza problemelor pe care le am si nu ma intelege nimeni. Mama a venit in tara si mi-a dat putini bani”, este un fragment din mesajul lasat de tanar.