Mesajul cutremurator lasat de tanarul care s-a aruncat de la etajul Hotelului Intercontinental din Bucuresti: „Urasc familia in care m-am nascut”

Un barbat s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din Bucuresti, a transmis luni Politia Capitalei. Acesta a decedat pe loc.

Tanarul care s-a aruncat de la etaj avea 21 de ani si spunea ca este sarac, isi uraste familia si se simte marginalizat din cauza problemelor pe care le are.

„Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri – Biroul Morti Supecte si Ucideri din Culpa in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul”, arata sursa citata.

Mesajul de adio al tanarului

„M-am nascut intr-o familie saraca, nu mai vreau sa traiesc, urasc viata, sunt prea sarac.

Nu ati avut grija de mine, un copil nu se creste cu cativa lei pe luna. Urasc familia in care m-am nascut.

Ma simt marginalizat si neinteles din cauza problemelor pe care le am si nu ma intelege nimeni.

Mama a venit in tara si mi-a dat putini bani”, este o parte din biletul de adio lasat de tanarul de 21 de ani care s-a aruncat luni dimineata de pe cel mai inalt hotel din Capitala, potrivit Antena 3.

Ce s-a gasit la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din Bucuresti

La primele ore ale diminetii, s-a derulat o adevarata desfasurare de forte la fata locului. La Hotelul Intercontinental au ajuns si cei de la Serviciul Omoruri, dar si cei de la IML.
Anchetatorii ar fi gasit la etajul 20, un telefon mobil si o sticla de bautura alcoolica.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost urcat in masina Institutului de Medicina Legala (IML), pentru efectuarea necropsiei.

Se ia in calcul si varianta ca victima de la Hotelul Intercontinental din Capitala sa fi cazut de la mare inaltime, potrivit autoritatilor care cerceteaza imprejurarile in care s-a produs tragedia.