Nicolae Ciuca, anunt despre certificatul verde la locul de munca: „Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila”

Nicolae Ciuca, premierul Romaniei, a spus ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, pentru a gasi solutiile prin care legea privind certificatul verde la locul de munca sa fie reintrodusa in dezbaterea Parlamentului.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sambata si am convenit sa gasim acele solutii prin care certificatul verde sa fie reintrodus in dezbatere in Parlament. Si in momentul in care va fi aprobat de Camera Deputatilor, sa mearga la promulgare si sa poata sa fie aplicat”, a spus marti Ciuca, aflat intr-o vizita la Giurgiu, raspunzand la o intrebare din partea jurnalistilor.

Articolul continuă după reclame

Premierul nu a precizat cand ar putea fi adoptata legea.

Publicitate

„Dati-mi voie sa nu estimez un timp”, a spus el, potrivit Agerpres.

„Din discutiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia si persoanele care au trecut prin boala”, a mai spus premierul.

Nicolae Ciuca a mai fost intrebat despre posibilitatea eliberarii certificatului verde si la zece zile dupa prima doza.

„El ca ministrul Sanatatii, impreuna cu ceilalti specialisti, va veni cu o propunere concreta in cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputatilor si atunci se vor stabili solutiile”, a mentionat seful Guvernului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.