Cutremur mediu in Romania. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 s-a produs marti in zona seismica Vrancea. Anuntul a fost facut de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

„INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

In ziua de 30 Noiembrie 2021, la ora 18:20:57 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.1, la adancimea de 125km.
Intensitate: II

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 87km E de Brasov, 97km S de Bacau, 100km NE de Ploiesti, 107km V de Galati, 109km NV de Braila, 148km N de Bucuresti, 173km NE de Pitesti, 176km SV de Iasi, 200km E de Sibiu, 213km N de Ruse”, se arata in comunicatul transmis de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.