Mihai Voropchievici: Ce trebuie sa faci in ziua de Boboteaza pentru indeplinirea dorintelor

Pentru indeplinirea dorintelor, numerologul Mihai Voropchievici are o solutie extrem de simpla pentru toata lumea. Acesta a dezvaluit ce ar trebui sa facem pentru ca in 2022 toate dorintele sa devina realitate.

Nu este nevoie decat de o lista, pe care trebuie sa punem cate o dorinta pentru fiecare luna. In aceasta luna, a fiecarei dorinte, va fi nevoie sa depunem eforturi pentru a realiza dorinta. Iata ce trebuie sa faci dimineata si seara:

Luam o hartie si de Boboteaza scriem: „Pentru anul 2022, vreau urmatoarele. In luna ianuarie, vreau urmatoarele… Dorintele sunt un fel de rugaciuni.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Fiecare are cateva ceva ce isi doreste foarte mult, ar fi bine sa aleaga ceva realist. Sa citesti lista seara inainte de culcare si dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit. Pune-ti dorinte realiste”, a dezvaluit maestrul Voropchievici.

„Omul are o multitudine de visuri, trebuie sa defineasca unul si sa-si stabileasca traseul. E o alegere dintr-o multitudine de dorinte. Nu toata lumea isi indeplineste un vis. Unii au multe dorinte si nu sunt ordonati”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Primul pas in indeplinirea un vis este definirea lui, iar acest lucru se concretizeaza prin trecerea sa pe o foaie de hartie.

„Suntem tensionati, ne eliberam sufletul de toate constrangerile si trebuie sa ne bucuram. Stabiliti-va pentru 12 luni, 12 dorinte, cea mai greu de realizat e cea din ianuarie ca e din scurt”, a spus Mihai Voropchievici.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.