Mihai Voropchievici, Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022. Berbecii sunt sub protectia Sfantului Vasile, Sagetatorii primesc bani

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla din randurile de mai jos ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Intra intr-o saptamana de protectie divina. E sub protectia Sfantului Vasile. Probabil a facut molifta Sfantului Vasile, ca el e cam pacatos.

Taur

Taurul va afla un adevar foarte important cu marcaje asupra lui.

Publicitate

Gemeni

Sunt pe punctul de a incepe o viata noua. Saptamana vine cu revigorare pe toate planurile.

Rac

Inca au ramas cu tensiuni de anul trecut. Sustin o mica batalie. Sa se linisteasca, ca tot ei vor castiga.

Articolul continuă după reclame

Leu

Cineva care se gandeste intens la ei, le va trimite un cadou.

Fecioara

Fecioarele au simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, sentimental.

Balanta

Balantele nu incep bine aceasta saptamana. Au chef de cearta. S-ar putea sa aiba o batalie. Le recomand calm si liniste.

Scorpion

Scorpionul are doua oportunitati. Mutare din casa sau de la job. Vor alege din doua, ce e mai bun.

Sagetator

Cadou surpriza sau suma de bani importanta asociata cu vesti bune pentru Sagetatori

Capricorn

Capricornilor le este recomandat sa lase la o parte toate grijile, problemele si tot ce este legat de trecut. Vor avea un an bun.

Varsator

Au ramas in suspans. Sunt invaluiti intr-o aura de mister si sunt greu de decodat.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.