Horoscop 2022, cu Cristina Demetrescu. Berbecii sunt binecuvantati, Taurii sunt protejati, Leii au un an fabulos

Horoscop 2022, cu Cristina Demetrescu. Cunoscutul astrolog a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru acest an. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Berbecul are o binecuvantare anul acesta. Intre 10 mai 2022 si 29 octombrie 2022, atunci cand Jupiter va intra dupa 12 ani in zodia Berbecului, putem spune ca este anul lui. Acestia trebuie sa-si faca o lista cu idei, sa fie foarte concentrati si sa faca tot ceea ce este nevoie pentru a incepe un proiect nou. Curajul si independenta sunt foarte importante pentru nativii zodiei Berbec. Exista si o alta categorie de Berbeci, care pe perioada cat Jupiter nu va fi in Berbec, il vor avea in casa sanatatii. Pentru acestia va fi extraordinar, deoarece vine cu vindecare, pot descoperi cauzele unor situatii, pot gasi doctori buni si pot primi diagnostice bune. Urmeaza o epoca de un an si jumatate pentru Berbeci in care trebuie sa se stabilizeze financiar si sa invete lectia stabilitatii. Anul 2022 va scoate la suprafata efectele unor lucruri toxice pe care noi le-am facut. Pentru nativii acestei zodii, noul an va fi unul norocos.

Taur

Destinul ii va ajuta pe Tauri. Oamenii isi pot gasi marile iubiri, marile oportunitati, ocazii, pot lua cele mai importante decizii din care trebuie sa traga niste concluzii. Taurii isi vor acorda mai multa importanta. Atentie in schimb la aspectul financiar, pana pe 14 aprilie nu sunt recomandate investitiile, pentru ca este luna neagra pe casa banilor. Taurul este foarte protejat in anul 2022, aceasta poate fi protectie divina sau protectie prin oameni. Din 14 aprilie si pana la sfarsitul anului, Taurii vor fi mai suparaciosi, mai emotionali. Jupiter este exceptional pe sanatate in perioada 10 mai- 29 octombrie. In 2022, Taurii nu au voie sa piarda oportunitatile profesionale, deoarece este un element de apogeu profesional.

Publicitate

Gemeni

Pe Gemeni ii supara, pana pe 14 aprilie, luna neagra. Dupa care, dupa 14 iulie, luna neagra trece pe casa banilor pana la sfarsitul anului si poate ca ar fi bine sa fie atenti la cheltuieli. In anul 2022, Gemenii trebuie sa se ocupe de sanatatea lor. Unii nativi isi vor descoperi dusmanii, pot constata ca un prieten adevarat este de fapt cel mai mare dusman. Este timpul sa constientizezi cine esti tu de fapt. Gemenii isi doresc lucruri mari de la noul an. Unii dintre ei vor trebui sa renunte la distractie, la iesit cu prietenii ca sa-si atinga cele mai inalte scopuri. Elementele cele mai bune pentru 2022 sunt studiile si cariera. Jupiter in Berbec le aduce Gemenilor protectie si ajutor.

Rac

Racii vor avea parte de fluctuatii emotionale in anul 2022 care este o continuitate a procesului lor de schimbare radicala. Lucrurile merg intr-un sens bun. Acestia au parte de ajutor divin prin credinta. Luna neagra, pana pe 14 aprilie, sta pe casa sanatatii, dar au scapat de perioada marilor boli.

Leu

Pentru Lei, anul 2022 este unul fabulos din punct de vedere profesional, aduce valoare in viata acestora. Orice investitie va fi cu folos. Leul poate castiga prin creativitate, poate vinde o proprietate. Teritoriul mai putin bun este casatoria si parteneriatele. Anul acesta nu au un sector bun al prietenilor. Leii ar trebui sa se laude mai putin in 2022 si sa fie mai modesti.

Fecioara

Fecioarele au posibilitatea de a evolua, de a explora. Anul 2022 face din Fecioara altceva decat o caracterizeaza in mod normal. Acestea nu sunt intotdeauna in rezonanta cu familia, sunt situatii cand familia le pune piedici in roate. Pentru nativii acestei zodii poate fi un an bun din punct de vedere sentimental, poate fi un an al iubirii. Anul 2022 este cel mai bun an al casatoriei. Saturn este in continuare pe casa activitatii profesionale, joburi noi, proiecte noi, poate ca este mai greu la inceput, dar totul se invata. Acest lucru este mai putin bun pentru sanatate, dar cu putina atentie totul va fi bine.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Pentru Balante incepe o perioada de transformare majora. Nu este neaparat genul de zodie care ia decizii usor, deoarece este fie nehotarata, fie influentabila din partea altora. Aceste schimbari pot aparea pe toate planurile. Balantele pot avea ocupatii noi, profesii noi, locuri de munca noi, ideea este sa indrazneasca. Anul 2022 le aduce si oportunitatea de a face bani, de a investi, de a cumpara si de a face tranzactii in favoarea lor. Este un an bun pentru sanatate. Din primavara pana in toamna, marele benefic intra pe casa casatoriei, motiv pentru care anul 2022 este un an exceptional. Atentie la luna neagra care este intr-o pozitie culminanta, iar Balantele in 2022 au o problema cu autoritatea, unele ar putea renunta la studii sau isi pot da demisia.

Scorpion

Scorpionii trebuie sa se ocupe mai mult de ei, de familia lor. Anul 2022 pune foarte mult accentul si pentru familie, si pentru a investi intr-o casa, totul devine mult mai usor de administrat de el insusi. Scorpionul trebuie sa valorifice resursele personale in acest an. Acesta se indragosteste, este intr-o casa a iubirii foarte buna, iar destinul intra in Taur care pentru ei inseamna casatorie. Anul acesta vine cu de toate, cu iubire, copii si casatorie. In schimb, mare atentie la descarcarile karmice, deoarece karma este in zodia lor. Mai este un an bun pentru sanatate si pentru vindecare. In anul 2022, atentie si la calatoriile in afara tarii.

Sagetator

Sagetatorul scapa de karma. Destinul nu intra in niste case foarte usoare si din aceasta cauza, nativii acestei zodii trebuie sa fie mai constiinciosi in ceea ce priveste sanatatea. Fiind zodia lectie, acum este momentul sa invete despre organismul lui. In continuare este un an al comunicarii. Acesta este un an foarte bun pentru casa, pentru vindecarea unor relatii sufletesti, dar si pentru achizitii, in schimb, nu este un an fabulos financiar. Anul 2022 este un an foarte creativ pentru Sagetatori.

Capricorn

Capricornii scapa de unele probleme din ultimii ani. Destinul in Taur este pe casa 5 a iubirii si a copiilor, inseamna ca exista predestinari din punct de vedere afectiv. Acestia stau mai prost cu sanatatea la inceputul anului, dar se va redresa. Mari provocari din relatiile Capricornilor de casatorie, luna neagra intra in casa casatoriei. Nativii acestei zodii si-ar putea lua o casa sau sa investeasca. Este un an bun pentru examene, scoli, a invata o limba straina, a semna niste contracte, dar nu in ultimul rand pentru comunicare. Saturn sta pe casa banilor si vrea sa-i invete sa faca bani.

Varsator

Varsatorul trebuie sa fie intelept si sa inteleaga fiecare lucru interesant care i se intampla anul acesta. Cand Saturn este pe Varsator, toata atmosfera este mai putin luminata, cu mai multe economii. Varsatorii trebuie sa investeasca in ei, au o perioada de regasire de sine, sa acorde foarte multa atentie familiei, pun bazele unei afaceri, au un an foarte bun din punct de vedere financiar. Acestia sunt si creativi, pot comunica, pot scrie carti. In schimb, au parte de un inceput de an dificil, pentru ca este luna neagra acolo. Mai multa atentie dupa 14 aprilie pentru sanatate si erori medicale. Pe de alta parte, cei care nu se mai regasesc in anumite joburi, pot face un efort si anul 2022 va fi un an al eliberarii.

Pesti

Pentru Pesti, anul 2022, aduce o imensa oportunitate de a se elibera. Jupiter le aduce si vindecare. Axa destinului este pe axa comunicarii, axa drumurilor, dar si a examenelor. Pestii vor comunica mai mult si vor fi in centrul atentiei. In schimb, este o perioada mai putin buna pentru sanatate. Anul 2022 este un an foarte bun financiar. Jupiter va trece in Berbec pe casa banilor si ii va ajuta sa se valorifice, sa se aprecieze mai mult si sa castige mai bine.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.