Meteorologii au schimbat prognoza. Cum va fi vremea de Florii si de Paste in Romania

Multi oameni se intreaba cum va fi vremea in timpul sarbatorilor, deoarece majoritatea au planuri de distractie si ar dori sa stie din timp cum va fi vremea, astfel incat sa se poata organiza corespunzator.

In ultimele zile, temperaturile au scazut semnificativ, iar ploile au cuprins majoritatea regiunilor din tara. In unele zone au fost atinse temperaturi negative si a nins, in timp ce in alte zone a plouat foarte mult din punct de vedere cantitativ. Administratia Nationala de Meteorologie spune ca aerul rece se va mentine, mai ales cu ocazia primei sarbatori importante.

Aflam acum ca aceasta racire se va resimti si in urmatoarele zile, de Florii sau de Paste, cand speram sa avem temperaturi chiar si de peste 20 de grade. Mai exact, temperaturile au scazut acum si pana duminica, pe 9 aprilie, vor creste, dar maximele nu vor depasi 12 grade.

Publicitate

Cum va fi vremea de Florii si de Paste?

Te-ar putea interesa si:

Ce este benzodiazepina, substanta cu care a fost depistata Ana Morodan. Atentie, ce se poate intampla daca se ia in doze mari

Planta care se roaga. De ce este bine sa o ai la tine in casa

Cat costa carnea de miel, in acest an, de Paste.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anuntat, la Antena 3 CNN, cum va fi vremea de Sarbatorile Pascale 2023.

”Suntem inca destul de departe, doua saptamani pana la sarbatoarea Sfintelor Pasti…

De Florii, asa cum mentionam, chiar in sambata Floriilor si duminica ne asteptam ca in zonele extracarpatice sa inregistram valori de temperaturi in partea de vest, 14-15 grade, in timp ce in sud, sud-est, 10-12 grade, inclusiv in Capitala.

Asa cum arata prognoza estimativa pentru saptamana 10-17 aprilie, un regim termic in medie, usor sub ceea ce ar fi normal si un deficit de precipitatii. Adica valori de temperaturi de 15-16 grade in cea mai mare parte a tarii, 9-10 grade in zonele centrale si nordice”, a explicat Elena Mateescu

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.