Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre SOARTA si DESTINUL tau!

Luna in care ne-am nascut influenteaza destinul fiecaruia dintre noi. Astrologul Mariana Cojocaru detaliaza pentru fiecare zodie.

Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitatea de purificare a ceea ce reprezinta natura, latura umana.

Luna februarie vine cu reforma , care e specifica zodei varsatorilor dar si primei decade a varsatorilor, totul renaste.

Publicitate

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata.

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur.

CITESTE SI: Mariana Cojocaru, horoscop pana la finalul anului 2023. Vesti bune pentru Berbeci, Karma buna pentru Tauri, Varsatorii primesc semne de la Univers

Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre forta, iubire si statornicie.

Luna iunie este denumita luna macilor, deja au aparut macii , decanul 2 si 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvantul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia si familia .

Articolul continuă după reclame

Luna iulie este o combinatie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in aug e si primul decan din fecioara, unde analiza, pedanteria,

lucrurile care tin de elemente puternice si profund critice nu fac decat sa dea o structura a lunii august in care perfectionismul sa fie dominant.

Luna septembrie vine cu elemente specifice inceputului de toamna.

Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guverneaza Venus, romantismul, belsugul.

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Anul acesta e un an cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai importanta luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne asteptam.

Luna noiembrie vine cu un numar maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanti sunt cei care ne guverneaza destinele

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.