De ce nu e bine sa tii sticle goale pe masa

Probabil multi se intreaba de ce nu se tin sticle goale pe masa? Aceasta este o intrebare foarte interesanta si astazi vom incerca sa va oferim cateva explicatii despre acest lucru.

Indiferent daca crezi in prevestiri sau preferi doar dovezi logice, este mai bine sa fii prevenit. Jurnalistii au aflat cum sta treaba cu sticlele goale.

Se spune ca daca lasi o sticla goala pe masa, atunci se poate intampla ceva neplacut in casa. Un recipient gol este o momeala pentru energia negativa si spiritele rele. Masa este un loc al abundentei, nu al golului. Si daca pui o sticla goala acolo unde mananci, atunci in curand s-ar putea sa nu existe prosperitate si abundenta. Vor incepe probleme cu banii care nu va vor mai permite sa cumparati multe lucruri.

Publicitate

Si, de asemenea, o sticla goala este o palnie care atrage energia pozitiva din casa, in interior, lasand locuitorii fara vlaga. Pentru o femeie, acest lucru este deosebit de periculos, deoarece poate insemna probleme cu conceperea unui copil.

Superstitii orientale

Inteleptii orientali spun ca sticlele goale de pe masa strica atmosfera din familie. Un sot si o sotie se pot certa daca nu arunca recipientul de pe masa la timp. Si daca un astfel de obicei este in mod constant, atunci casa este amenintata de nenorociri, incendii.

In orice caz, este mai bine sa nu-ti asumi riscuri si sa arunci din timp sticlele goale de pe masa daca nu vrei sa ai probleme cu banii si in relatiile cu cei dragi.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.