Astrologii au facut anuntul! Sase zile puternice in mai 2023, care iti pot schimba radical viata

In cazul in care in luna martie si aprilie ati trecut printr-o perioada dificila, in luna mai veti reusi sa scapati de toate problemele. Ultima luna de primavara va fi memorabila pentru toate semnele zodiacale aducand o serie de oportunitati de succes, care va vor permite sa va schimbati destinul in bine.

1 mai

In aceasta zi, Pluto inceteaza sa mai fie retrograd si incepe sa se miste in directia corecta pana la 11 octombrie 2023. Deci, incepand cu 1 mai, incepe o perioada dubla. Pe de o parte, oamenii vor simti tensiune in relatiile lor, certuri si scandaluri – acestea nu sunt rare intr-un astfel de interval de timp.

Dar, pe de alta parte, reprezentantii diferitelor semne zodiacale pot scapa de relatiile codependente, sa rupa triunghiurile amorose sau sa se desparta de persoanele cu care comunicarea le-a adus doar durere si suferinta.

5 mai

Aceasta este prima zi din luna mai, cand problemele se vor rezolva de la sine. Puteti gasi o noua sursa de venit si va puteti indeplini dorintele. Pe 5 mai se incheie coridorul de eclipsa. In sine, acest eveniment astrologic nu are o mare importanta pentru soarta umana.

Dar in luna mai, se va suprapune cu luna plina. Astfel, se trage linie la multe procese. Puteti trage concluzii cu privire la munca desfasurata in ultimele cateva luni si puteti intoarce norocul in favoarea voastra.

7 mai

Venus intra in semnul Racului, ceea ce inseamna ca poti conta pe imbunatatiri in viata ta personala. Planeta iubirii se simte confortabil in aceasta constelatie. Aceasta este o data ideala pentru nunta, logodna si aventuri romantice.

De asemenea, oamenii casatoriti care se confrunta cu o criza vor putea rezolva cu usurinta orice probleme si vor obtine armonie in relatie.

15 mai

Mercur inceteaza sa fie retrograd si iese din aceasta stare. Incepand cu aceasta zi, puteti incepe negocieri de afaceri, fara sa va temeti de surprize neplacute din partea partenerilor si sa va ocupati de noi proiecte.

De asemenea, puteti incepe sa vorbiti cu seful despre cresterea salariului si avansare in cariera. Prin actiuni corecte, multi nativi vor simti vantul schimbarii in afacerile lor. Obstacolele si problemele vor disparea de la sine.

19 si 20 mai

Doua dintre cele mai norocoase zile din intregul luna. Pe 19, noua luna deschide calea pentru oamenii activi si inovativi, iar pe 20 mai, Marte intra in constelatia Leului. Incepand de atunci, oamenii devin mai antreprenoriali, isi doresc sa se prezinte in cea mai buna lumina si obtin rapid ceea ce isi doresc.

Acesta este un timp pentru recorduri sportive, realizari in cariera si victorii financiare. Dar trebuie sa fiti atenti. De multe ori, Marte in Leu are o fateta negativa. Acest lucru este similar conditiilor dintr-un contract care sunt scrise cu caractere mici.

Marte in Leu are demnitate, asadar sprijina oamenii care sunt obisnuiti sa actioneze corect. Daca doriti sa obtineti ceea ce doriti „in moduri neortodoxe”, pregatiti-va sa raspundeti pentru actiunile voastre.