Mama Geta, reactie incredibila dupa ce Culita Sterp a cerut-o de sotie pe Daniela Iliescu: „Eu stiam ca azi vine acasa”

Mama Geta a transmis primul mesaj dupa ce Culita Sterp a decis sa o ceara in casatorie pe iubita lui si mama copilului sau, Daniela Iliescu. Iata ce mesaj a transmis aceasta!

Mama artistului a dezvaluit pentru Wowbiz ce le doreste si mai ales ce ar trebui sa stie cei doi indragostiti.

„Eu stiam ca azi Culita vine acasa, ca se duce soferul dupa el la Bucuresti. Eu nu stiam ca s-au dus in Turcia ca sa o ceara, dar in schimb sunt foarte bucuroasa si sa dea Dumnezeu sa fie fericiti toata viata!

Sa le dea multa rabdare si intelepciune pentru ca aceasta e cheia. Daca nu avem intelepciune unul cu celalalt si nu ne iubim sincer, nu rezolvam absolut nimic pe pamant”, a marturisit mama Geta.

Culita Sterp a cerut-o de sotie pe Daniela Iliescu

„ A spus DA, frumoasa mea! O sa vedeti momentul in primul nostru videoclip impreuna care are cea mai frumoasa melodie de dragoste facuta special pentru ea si pentru momentul asta, intitulata “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emotii ne-au incercat pe amandoi, Doamne!

In cei 3 ani care au trecut de cand suntem impreuna si in cei 14 ani de cand ne cunoastem, mi-am dat seama ca esti femeia langa care vreau sa trec si prin bune si prin rele toata viata, si femeia langa care vreau

si pot sa evoluez pe toate planurile si alaturi de care vreau sa am cea mai frumoasa familie, cu cat mai multi copii! Te iubesc din toata inima mea”, a scris Culita Sterp pe Instagram, alaturi de imaginile din cel mai emotionant moment.