Culita Sterp, in lacrimi dupa decesul lui Ion Smecherul: „Am incercat sa il aducem pe drumul cel bun”

Ion Smecherul a decedat, iar anuntul a fost facut pe retelele de socializare de Iancu Sterp, fratele cantaretului Culita Sterp.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucurosi cu totii deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuinta . Cu durere in suflet va anunt caci omul care era mereu plin de viata, haios si ne facea sa zambim, Ion smecherul, a incetat din viata!

Vestea proasta am primit-o chiar acum si voiam sa o impartasesc si cu voi deoarece stiu cat de mult il iubeati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O sa ne lipseasca Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp intr-o postare pe Facebook.

Publicitate

Culita Sterp este devastat de cand a aflat ca prietenul lui a decedat. Fostul concurent de la Suvivor Romania regreta ca nu a putut face mai multe pentru Ion.

„Ne pare rau”

„Cred ca foarte multi dintre voi stiti, ieri am fost suparat tare, a murit Ion Smecherul, baiatul pe care il stiti cu totii, ca ne facea sa radem pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus. A incetat ieri din viata saracul.

Ne pare foarte rau, din suflet, pentru ca era ca si un membru al familiei noastre. El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el si mergem pe la el, faceam videoclipuri cu el, ne facea sa radem, va facea pe voi sa radeti.

A murit din cauza bauturii, pentru ca el bea foarte mult. Noi am incercat sa il aducem pe drumul cel bun, dar era o dependeta pentru el. In seara asta va fi priveghiul, la capela din Garbova. Cei care sunt aproape pot sa treaca pe acolo.”, a declarat Culita Sterp, pe retelele de socializare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.