Horoscop Rune pentru saptamana 20 iunie – 26 iunie 2022. Leii isi indeplinesc visele, Sagetatorii au nevoie de sprijin

Horoscop Rune. Numerologul Igor Vecherski a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 20 iunie – 26 iunie 2022 pentru toate semnele zodiacului. Expertul a vorbit despre oportunitatile si riscurile acestei perioade pentru reprezentantii cercului zodiacal.

Berbec – Inguz, Laguz inversat si Eyvaz

In viata Berbecului se pot intampla evenimente neasteptate, dar circumstantele vor fi in favoarea sa. Schimbari radicale sunt posibile si putin va depinde de tine. Trebuie doar sa te incarci cu rabdare si mai multa inspiratie si sa accepti cu recunostinta aceste daruri ale sortii. In acelasi timp, nu uita de munca si sarcinile curente.

Taur – Raido, Laguz inversat si Isa

Taurul va trebui sa-si reconsidere si sa-si schimbe planurile sub presiunea unor circumstante bruste. Trebuie sa te adaptezi si iar sa te adaptezi. Este important in acest moment sa prioritizezi corect, lasand lucrurie secundare pentru mai tarziu.

Publicitate

Gemeni – Turisaz inversat, Yera si Soulou

Gemenii in perioada urmatoare ar trebui sa se concentreze asupra principalelor lucruri si sarcini. Trebuie sa treci peste unele dificultati si obstacole, dar rezultatul merita. Eforturile si oportunitatile tale te vor ajuta sa atingi inaltimi in mai multe proiecte sau zone deodata.

Rac – Hyera, Nautiz si Vunjo

Racii ar trebui sa-si cheltuiasca puterea si energia mai economic pentru diverse lucruri si sa-si atinga obiectivele. Obiceiul tau de munca, desigur, este bun, dar este plin de surmenaj si, ca urmare, de afectiuni. In aceasta stare, cu siguranta nu poti face nimic. Prin urmare, plasati corect accentele si prioritatile si, de asemenea, faceti un plan pentru intreaga saptamana, lasand suficient timp pentru odihna.

Leu – Eyvaz, Mannaz si Uruz

Leii vor avea toate sansele sa dovedeasca, sa-si arate talentul de a interactiona cu ceilalti, precum si pregatirea pentru schimbare. In perioada urmatoare, vei putea, de asemenea, sa realizezi unele dintre visele tale pretuite si sa obtii succes.

Fecioara – Gebo, Inguz si Dagaz

Fecioarele trebuie sa interactioneze cu ceilalti cat mai armonios posibil, aratandu-se ca fac parte dintr-o echipa prietenoasa si profesionista. Va trebui sa-ti iei ramas bun de la ceva sau cineva in acest moment. Nu regreta si nu te uita in urma. Treci mai departe catre noi obiective si relatii.

Balanta – Yera, Raido si Perto

Aceasta perioada va incanta Balanta cu noi oportunitati si sanse. Principalul lucru este sa va distribuiti corect resursele, inclusiv energia. Incercati sa gasiti un echilibru in toate acestea. Nu te opri aici, continua sa mergi inainte.

Scorpion – Uruz inversat, Yera si Soulou

Scorpionii nu au suficiente resurse pentru a indeplini toate planurile si sarcinile. Prin urmare, incepeti cu principalul si actionati in ordinea prioritatilor. Nu-ti supraestima abilitatile. In acest moment, este mai bine sa faci o analiza si o planificare riguroasa.

Sagetator – Dagaz, Soulu si Otal inversat

Pentru Sagetator, aceasta va fi o etapa dificila cand are nevoie urgenta de sprijin. Ar trebui sa prioritizati lucrurile in mod corespunzator si sa nu fiti distras de fleacuri. Aduna-ti toate puterile si fa ceea ce este cu adevarat important pentru tine acum.

Capricorn – inversat Berkana, Raido si Isa

Capricornii si-au economisit recent energia si au lucrat intr-un mod bland. Este timpul sa dai totul, profitand de sansele saptamanii viitoare. Poate ca unele probleme vechi trebuie rezolvate intr-un mod nou si chiar neobisnuit.

Varsator – Raido, Uruz si Hagalaz

Varsatorii ar trebui sa-si modereze propriile dorinte si ambitii in perioada urmatoare. Esti plin de idei si energie, dar incearca sa nu faci asta distructiv. Planifica-ti treburile cu mai multa atentie si directioneaza-ti energia catre creatie.

Pesti – inversat Berkana si Fehu, Dagaz

Pestii ar trebui sa se ocupe de problemele financiare. Nu le amanati pentru mai tarziu. Mai mult, folosind corect oportunitatile acestei perioade, tu, ca un magnet, vei atrage sanse din ce in ce mai grandioase si vei deveni cu adevarat succes. Principalul lucru este sa nu fii lenes si sa nu crezi ca totul va fi in continuare si ca poti astepta. Nu e timpul sa te odihnesti. Munciti din greu si nu veti regreta.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.