Laurentiu Reghecampf e istorie pentru Anamaria Prodan. Impresara l-a adus in familie pe noul iubit.

Anamaria Prodan a spus ca l-a uitat pe Laurentiu Reghecampf. Impresara a mentionat ca l-a prezentat pe noul iubit copiilor ei.

Aceasta a facut noi dezvaluiri despre barbatul cu care are o relatie de cateva luni.

Desi evita sa se afiseze cu noul iubit, Anamaria Prodan a recunoscut ca acesta le-a cunoscut pe fiicele ei si pe Bebeto. Mai mult, ea a povestit ca nu se mai gandeste la Laurentiu Reghecampf si ca se bucura de momente frumoase din viata ei.

Imresara a mai spus ca noul iubit este un om minunat, dar ca nu sta in Romania. Si copiii impresarei il adora.

„Eu cand ma rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se intampla… Sunt fericita si am un om langa mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau sa stie nimeni, in acest moment discretia este foarte importanta pentru mine si pentru copiii mei. Nu sta in Romania, copiii mei il adora, este un om minunat. Si ma face sa ma simt femeie, ma face sa zambesc, ma face sa fiu sclipitoare. Pasionala, asa cum am fost intotdeauna, mai putin in ultimii ani. Dar probabil ca erau atat de mari fricile si problemele”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

De ce a insistat sa ramana cu numele Reghecampf

„Dintr-un motiv simplu. Este foarte greu sa imi schimb actele de America. Social security, pasaportul… E ceva cumplit, e foarte complicat, este numarul social cu care, normal, te nasti. L-am schimbat o data, stiu prin ce am trecut… Oricum nu am nicio legatura cu numele de Reghecampf, dar mi-era greu sa stau iarasi sase, opt luni, sa imi schimb actele. Dar, stai linistit, nu o sa tin mult numele de Reghecampf”, a spus impresara pentru sursa citata mai sus.