Horoscop special cu Neti Sandu. Se deschid portile norocului pentru aceste zodii

Horoscop 7 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Iata ce spun astrele pentru zodia ta.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Lume noua, care vrea cate ceva de la voi, sa lucrati impreuna, sa iesiti pe la evenimente si sa schimbati idei, impresii – pot fi preocupari legate de creativitate.

Se poate sa aterizeze o suma de bani care sa va scoata dintr-un impas financiar si sa va bucurati de o iesire in lume.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate va ingrijiti mai mult de voi, va duceti la o sala de sport, la piscina, mai tineti o dieta, ca sa aratati bine la plaja, la dans, cand va duceti la discoteca.

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa va ia pe sus, sa va indragostiti pana peste urechi, daca erati in cautarea unui partener.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa mai faceti, poate, niste comenzi online ca sa cumparati diverse lucruri, aparatura pentru casa ori niste piese de mobilier, poate si pentru terasa, balcon, curte.

Poate se anunta cineva in vizita si ramane o zi, doua pe la voi ca sa va puneti in tema cu ultimele noutati.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa plecati intr-o aventura turistica si sa va rupeti de stresul de zi cu zi, sa va puteti bucura de tihna din mediul familial, care e cea mai importanta pentru voi.

O sa recuperati niste bani pe care-i credeati pierduti si o sa le gasiti, imediat, rostul – sa platiti cu ei o mica vacanta.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa faceti niste demersuri ca sa va luati banii, sa reparati o relatie, fie de afaceri, fie de prietenie, daca nu cumva e vorba despre o casnicie de salvat.

Se observa cheltuieli, dar si niste bani care se grabesc sa intre, c-or fi niste restante, bani pe care i-oti fi revendicat.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Aveti multa treaba, dar va puteti lua si o portie de concediu c-o sa va refaceti fortele dupa o perioada de munca intensa – aveti nevoie de asa ceva.

E cineva care v-asteapta in strainatate si o sa va scoateti banii ca sa v-ajunga sa dati o fuga pana acolo ca ati promis ca va duceti.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa interactionati cu niste oameni care va vor in echipa lor, sa lucrati, sa petreceti un timp de calitate – impreuna -, poate practicati un sport sau alt gen de activitate.

O sa mai faceti curatenie la capitolul prieteni si ii pastrati in carnetel doar pe cei care nu v-au tradat.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.