Horoscop special cu Neti Sandu. 3 zodii vor fi foarte norocoase. Visele lor se vor implini

Horoscop 8 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla ce ti-au harazit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Va intra bani, poate si pentru ca v-ati luptat pentru ei, i-ati cerut si se-aduna de pe unde-au fost imprastiati ca sursele par sa fie diferite.

O sa va fie mai clar daca relatia de cuplu se-ndreapta spre o casatorie, sau nu e cazul sa va pripiti. Mai asteptati un pic.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se intampla multe lucruri si o s-aveti energia necesara sa interveniti, cu promptitudine ca sa va aparati niste drepturi, sa va fie recunoscute meritele.

Se poate sa va scoata cineva in oras c-aveti de discutat niste aspecte care privesc o relatie de afaceri si trebuie sa mearga totul snur.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va puteti implica in diverse activitati de grup si sa va sincronizati, sa va prinda bine sa descarcati toate apasarile, sa va eliberati de tensiuni.

O sa puteti lua o decizie legata de casa, poate va mutati temporar, sau permanent vedeti ce zic si ai vostri.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa va faceti timp sa iesiti cu copiii, sa-i duceti la mare, la munte, sa va bucurati de vacanta impreuna, dar daca mai sunt treburi pe acasa, poate-i trimiteti intr-o tabara.

Poate va prezentati la un interviu, e ceva pe care vi-l doriti, un job, o postura, o functie si se anunta succes.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O rezolvare, poate chiar mai multe, ca sunt ecouri si din trecut si o sa va bucurati de acele lucruri pe care vi le-ati dorit si la care tot nu puteati sa ajungeti.

Se poate sa primiti o confirmare, un cadou, o invitatie la un spectacol, e cineva caruia-i pasa de voi si v-a arata.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Or sa va intinda o mana de ajutor prietenii si o sa va achitati de niste obligatii, poate aveti multe treburi ca traversati o perioada incarcata, cu de toate.

Se poate sa recuperati niste bani, ori poate vi se aproba un credit bancar sa va luati o casa, o masina.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Poate dati de un chilipir si va luati o masina mai ieftina, sau renunta cineva la un sejur si-l luati voi la un pret acceptabil.

Vi se lanseaza o invitatie pentru weekend sa plecati pe undeva si daca n-aveti nimic urgent pe-acasa va duceti.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.