Horoscop special cu Neti Sandu. Gata, dupa multe suferinte si lipsuri, a venit vremea ca soarele sa iasa si pe strada lor. Reusite uriase pentru trei zodii…

Horoscop 16 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a doua zi din saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu – Berbec

Se poate sa vi se probe, in sfarsit, o cerere si sa va luati o casa, o masina, sa primiti despagubiri in urma unui proces, sa vi se faca dreptate!

Horoscop special cu Neti Sandu – Taur

Vi se recunoaste munca si poate primiti si altceva de lucru, si pot fi bani mai multi de aici inainte sau o sa beneficiati de niste facilitati.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu- Gemeni

Osa primiti unda verde pentru o investitie si veti explora si alte posibilitati de a spori banii din cont, ca o sa primiti oferte de colaborare.

Horoscop special cu Neti Sandu- Rac

Se poate sa va ia prin surprindere functia propusa de sefi, poate e ceva care vi s-a mai propus, dar pe care n-ati acceptat-o la vremea respectiva.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – Leu

E momentul vostru de afirmare si trebuie profitat la maximum de ce oferte se perinda prin fata voastra si sa alegeti ce vi se potriveste in etapa asta de viata.

Horoscop special cu Neti Sandu – Fecioara

O reusita, daca nu cumva o sa fie mai multe, vi se platesc niste bani si din urma si o sa aveti de cheltuiala ca aveti o lista lunga de cumparaturi.

Horoscop special cu Neti Sandu – Balanta

E multa lume care va cauta, e nevoie de voi, dar si voi aveti nevoie de socializare, ca sa va reincarcati bateriile, sa pastrati prospetimea.

Horoscop special cu Neti Sandu- Scorpion

E un angajator care va face curte asidua sa lasati totul si sa lucrati pentru el ca are incredere in resursele voastre care n-asteapta decat sa fie scoase la iveala.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.