CEC Bank Romania a facut anutul. Toti clientii trebuie sa stie

CEC Bank este parte din istoria Romaniei: de la libretele de economii care se regaseau in fiecare familie, la banca din prezent, care iti ofera servicii adaptate nevoilor tale, fie ca esti antreprenor, sau persoana fizica. In prezent, este o banca universala, care deserveste atat persoanele fizice, cat si antreprenorii si companiile.

In era digitala in care traim, aplicatiile bancare au devenit un instrument indispensabil pentru gestionarea finantelor personale. Aceste aplicatii ofera utilizatorilor acces facil si comod la conturile lor bancare, permitandu-le sa efectueze diverse operatiuni financiare, sa faca plati, sa verifice soldurile si sa monitorizeze tranzactiile, totul la doar cateva atingeri pe ecranul smartphone-ului sau al tabletelor lor.

Cu toate acestea, la fel ca orice alta tehnologie, aplicatiile bancare pot intampina unele probleme tehnice sau de utilizare care pot fi frustrante pentru utilizatori.

Publicitate

Indisponibilitate sisteme informatice!

In cursul zilei de astazi, aplicatia CEC BANK, nu functioneaza

„Va informam ca momentan, aplicatia de Mobile Banking nu este functionala. Echipa tehnica lucreaza la remedierea situatiei. Va multumim pentru intelegere si va cerem scuze pentru disconfortul creat”, este anuntul CEC BANK.

Articolul continuă după reclame

Astfel, utilizatorii nu pot accesa aplicatia si nu pot face operatiuni online.

FRAUDA ONLINE

Cele mai multe tentative de frauda online sunt de tip phishing

Frauda online sau actul de tip phishing este o modalitate de pacalire a victimelor cu scopul de confirmare/colectare de date sau de a obtine bani ilegal. Este important sa fii vigilent deoarece poti primi aceste mesaje prin diverse canale, de la e-mail, SMS, retele sociale, apeluri telefonice de la persoane care pretind a fi angajati ai bancii sau intermediari din partea bancii sau a altor institutii renumite etc.

Cum sa te protejezi

Nu da curs mesajelor suspecte, indiferent de forma sub care le primesti. Vezi mai jos detalii la care sa fii atent pentru a te feri de capcane. Iti reamintim ca banca nu te va contacta niciodata pentru a-ti cere sa confirmi useri si parole. In schimb, iti vom cere date personale pentru a-ti confirma identitatea atunci cand ne contactezi tu.

Cum identifici o tentativa de frauda

Pentru protectia clientilor in mediul online, CEC Bank foloseste instrumente care ajuta la identificarea cat mai rapida a tentativelor de frauda si actioneaza pentru eliminarea rapida a paginilor web false care sunt create cu scopul de a induce in eroare clientii Bancii.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.