Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor avea parte de prosperitate, belsug si bucurie in vietile lor.

Horoscop 14 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Sa aflam ce ne aduce aceasta duminica.

Horoscop special cu Neti Sandu – Berbec

O sa va apropiati de niste oameni care v-au cam tinut la distanta si o sa redescoperiti punctele comune ca sa puteti construi o relatie solida.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – Taur

Se pare ca o sa alegeti o varianta de relaxare ca sa porniti de maine cu forte proaspete, ca aveti mult de lucru si aveti de gand sa incepeti si proiecte noi.

Horoscop special cu Neti Sandu- Gemeni

Va pot intra niste bani si sa va descurcati cu cheltuielile unei deplasari si o sa-i luati si pe ai vostri sa plecati intr-o vizita la cineva care locuieste in alt oras.

Horoscop special cu Neti Sandu- Rac

Articolul continuă după reclame

O sa dati curs unei invitatii la o nunta, sau la un botez, e o intrunire festiva undeva prin oras si asa le faceti o bucurie acelor oameni sa va duceti sa-i felicitati.

Horoscop special cu Neti Sandu – Leu

Poate v-ati programat de mai multa vreme o escapada turistica, fie si de o zi, ca le-ati promis unor prieteni ca treceti pe la ei, si asta probabil, cu un prilej anume.

Horoscop special cu Neti Sandu – Fecioara

Se poate sa vina cineva in vizita si sa prindeti din zbor, din conversatie, o idee de afacere care v-ar spori veniturile. Poate intrati intr-un parteneriat.

Horoscop special cu Neti Sandu – Balanta

O sa primiti invitatii de la diverse persoane si o sa faceti o voi o selectie ca nu puteti fi peste tot in acelasi timp si sa va duceti la cei care sunt mai aproape de… suflet.

Horoscop special cu Neti Sandu- Scorpion

Poate o sa aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care spera sa formati un cuplu si chiar sa va casatoriti si e de vazut care e ultimul cuvant al acestei persoane.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.