Horoscop special cu Neti Sandu. Adio, probleme! Zodiile care care scapa de necazuri si isi schimba viata.

Horoscop 4 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa dedicati mai mult timp unui hobby care va poate aduce un castig de imagine si o sa fie supapa voastra de relaxare, printre altele.

Poate veti lua o decizie referitoare la locuinta, c-o sa vreti sa va mutati intr-o casa mai mare, daca si ai vostri or sa fie de acord.

TAUR

Va pregatiti de un tur de forta, poate e un proiect care-o sa va acapareze cu totul si o sa atingeti momentul vostru de glorie, ca o recuperare morala.

Se poate sa intalniti si voi omul potrivit care sa v-ajute sa va puneti in valoare niste calitati de exceptie.

GEMENI

O sa va simtiti atrasi de o experienta legata de strainatate, acolo unde ati putea ajunge ca sa studiati ceva aparte, sau ca sa lucrati, ca sunt niste oferte de acest gen.

Poate le organizati copiilor o plecare in vacanta, o intrecere sportiva, sau artistica, ori legata de sfera tehnica.

RAC

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna si o sa va dati tot interesul sa faceti lucrurile ca lumea, sa iasa ceva de calitate – extra.

E cineva care va sugereaza o afacere particulara care vi s-ar potrivi si vor fi si niste oameni in jurul vostru care sa sustina, sa va finanteze.

LEU

Voi sunteti in centrul atentiei si o s-aveti inspiratie, o sa atrageti persoane amatoare de o colaborare cu voi pentru ca le sunteti etalon.

Va scoate cineva la plimbare si poate o sa va cunoasteti mai bine ca pan-acum v-ati vazut doar in cadrul unui grup.

FECIOARA

Se poate sa incheiati o situatie scolara, si sa treceti la urmatorul nivel care o sa-ncapa, probabil din toamna, si se poate sa fie in alt oras, alta tara.

Poate organizati impreuna cu prietenii o iesire la sfarsit de saptamana la munte, sau la mare, daca nu e chiar un concediu in toata regula.

BALANTA

O sa primiti o recompensa, aplauze la scara deschisa pentru ce ati lucrat si poate-o sa ocupati o functie, chiar si fara vreun concurs.

Se poate sa va luati concediul si sa va simtiti in elementul vostru acolo unde va luati cazare ca oboseala va storsese de orice vlaga.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.