Lumea muzicii populare romanesti, in doliu. Un cunoscut artist a murit chiar dupa concert

Tristete mare  in lumea muzicii populare. Un interpret renumit de muzica populara a incetat din viata dupa un concert. Trecerea lui in nefiinta a fost fulgeratoare.

Durere in lumea muzicii populare. Un artist faimos a pierit imediat dupa un concert.

Nimeni nu se astepta la acest trist eveniment!

Intristare in universul muzicii populare. Un cantaret cunoscut, decedat dupa un concert

Se resimte o adanca intristare in lumea muzicii populare, in urma decesului lui Aurel Ungur, la varsta de 58 de ani. Cu o seara inainte, acesta sustinuse un concert alaturi de formatia sa.

Aurel Ungur si-a gasit sfarsitul intr-un mod neasteptat, dupa cum a mentionat Nicoleta Pavel, gazda emisiunii de folclor de la TVA Arad. Conform declaratiilor sale, se pare ca artistul avea cateva probleme de sanatate.

„Au fost zeci de evenimente… ore in sir de conversatii la telefon, ai dus multe batalii din care ne faceam griji ca nu vei iesi biruitor insa acum ai pierdut “razboiul”.

Brusc, cand nimeni nu se astepta insa asa cum ti-ai dorit… dupa o “cantare”. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Aurel Ungur, mangaiere si alinare familiei”, a scris aceasta.

Fiica artistului, mesaj cutremurator pe retelele de socializare

„Sufletul si inima mea, de ce nu ai mai rezistat?!”

Mesajele de condoleante au curs pe retelele de socializare dupa aflarea vestii mortii artistului. Unul dintre ele a fost scris chiar de una dintre persoanele care a participat la ultima cantare a lui Aurel Ungur.

„Dragul nostru prieten, nu pot si nu vreau sa cred, sa accept acesta veste trista. Aseara ai cantat si ne-ai incantat cu vocea ta inegalabila unde ai fost surpriza noastra.

Nu imi iasa din urechi ‘ Aveti grija de voi’. Nu pot sa cred ca ne-am luat ramas bun pentru ultima data”, a scris cineva.