Horoscop special cu Neti Sandu. 3 zodii vor cunoaste fericirea adevarata. Scapa de ghinion si isi schimba soarta.

Horoscop 24 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana.

Horoscop special – BERBEC

O invitatie de nerefuzat, la un party si o sa va duceti cu draga inima ca e cineva la care tineti si o sa revedeti acolo si o serie de prieteni carora le-ati dus dorul.

Poate organizati o intalnire cu rude si prieteni si o sa fie distractie ca atmosfera o sa fie de soi.

Publicitate

Horoscop special- TAUR

Se poate sa va simtiti impliniti sufleteste ca a reaparut in viata voastra cineva care nu v-a uitat si vrea sa mai incercati sa reaprindeti flacara iubirii.

Poate-i chemati la voi la masa pe veri, pe nepoti, mai vin si prieteni, poate chiar aveti si un motiv sa va adunati in jurul unei mese cu bunatati – sarbatoriti ceva.

Horoscop special- GEMENI

O reusita in planul comunicarii – poate – abia acum o sa puteti vorbi fata in fata cu persoana care v-a alimentat imaginatia ca puteti fi impreuna.

Sunt oameni pe care nu i-ati mai vazut de ceva vreme si poate puneti la cale un proiect – poate fi de timp liber.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special- RAC

E cineva la care tineti si vrea sa faceti echipa la distractie, sa plecati impreuna pe undeva ca sa va deconectati, sa vizitati niste locuri speciale.

O ceremonie, se casatoresc niste prieteni, rude si o sa fiti si voi de fata cand or sa-si schimbe juramintele.

Horoscop special- LEU

O sa cheltuiti cu usurinta niste bani si o sa puteti da o fuga la prietenii din alt oras, pot fi si din strainatate, la o adica.

O sa va primeasca cu bratele deschise prietenii din alt colt de tara si o sa fie o bucurie sa petreceti un timp impreuna.

Horoscop special- FECIOARA

Se poate sa primiti o veste care sa va aprinda imaginatia si sa va pregatiti, sufleteste, pentru o relatie care v-ar umple golul din inima.

O sa dati zor sa fiti gata cu treburile casnice ca sa o puteti porni la drum, sa aveti timp sa va si intoarceti pana noaptea.

Horoscop special – BALANTA

O sa puteti intelege si accepta o situatie care v-a dat de furca si o sa adoptati o alta strategie ca sa va refaceti viata sentimentala, sa fiti si voi fericiti.

Se poate sa aiba loc prima intalnire la fata cu cineva care va face ochi dulci online, de ceva vreme si o sa fie cu emotii.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.